icon

Liečba búšenia srdca

viva13
22. feb 2026

Prosim poradite? Internistka ma lieci na vysoky pulz/palpacie/ mam busenie srdca ale ide o to,ze ja mam pulz normalny ale s tymto znakom. Lieky Beraloc mi nezaberaju na to. Nemate skusenost co to moze byt? Je to neprijemne, cely den to mavam, az kym nezaspim mi to neprejde, nedokazem to ovplyvnit.Pride mi to v klede ked som alebo po hneve.

Liečba búšenia srdca
anonym_12445e
22. feb 2026

mas uplne ukazkove hodnoty aj tlak aj tep, mozes citit extrasystoly co je uplne bezne
treba sa zamerat na svoju psychicku pohodu

stellarstar
22. feb 2026

Štítna a hormóny su ok?

anonym_b3f3ea
22. feb 2026

Má ukážkový tlak a ukážkový pulz. Myslela si palpitácie a Betaloc?

anonym_76c437
22. feb 2026

Histamin🙂

viva13
autor
22. feb 2026
@anonym_12445e

mas uplne ukazkove hodnoty aj tlak aj tep, mozes citit extrasystoly co je uplne bezne
treba sa zamerat na svoju psychicku pohodu

@anonym_12445e ten znak pri pulze co prosim znamena

viva13
autor
22. feb 2026
@stellarstar

Štítna a hormóny su ok?

@stellarstar ano len anemiu mam

stellarstar
22. feb 2026
@viva13

@stellarstar ano len anemiu mam

@viva13 anémia je jedno , štítna a hormóny druhé

selest
22. feb 2026

Podla mna je to nepravidelny pulz. Ja mavam pulz tak okolo 100 aj viac a niekedy mi vyskoci nepravidelny. Ale mam omron a pise mi to v aplikacii. Podla mna to bude to.

stellarstar
22. feb 2026

@viva13 Ikona srdca s vlnovkami: Detekcia nepravidelného srdcového rytmu (arytmia)

viva13
autor
22. feb 2026
@stellarstar

@viva13 anémia je jedno , štítna a hormóny druhé

@stellarstar ja som odpovedala štítna a hormony ok, len anemiu mám nič iné

viva13
autor
22. feb 2026
@anonym_76c437

Histamin🙂

@anonym_76c437 vyšetrujú to aj na alergologii? či len na gastro? robia sa krvné testy? či hadička?

stellarstar
22. feb 2026
@viva13

@stellarstar ja som odpovedala štítna a hormony ok, len anemiu mám nič iné

@viva13 tak potom je to psychika, koľko máš rokov? Pri nástupe do perimenopauzi môže byť tiež búšenie srdca

viva13
autor
22. feb 2026
@stellarstar

@viva13 tak potom je to psychika, koľko máš rokov? Pri nástupe do perimenopauzi môže byť tiež búšenie srdca

@stellarstar 42 psychiater mi nič nedal na to :-/

iwesska
22. feb 2026

Ten znak moze znamenat extrasystoly,to ma kazdy. Pokial si mala Holter a vysiel v poriadku,tak nie je dovod sa s tym zapodievat a stale si premeriavat tlak. Ja tiez beriem lieky na pulz mam extrasystol niekedy vela za sebou,ale nevenujem tomu pozornost,ani si nemeriam pravidelne tlak. Naco,ked sa citis ok?

anonym_76c437
22. feb 2026
@viva13

@anonym_76c437 vyšetrujú to aj na alergologii? či len na gastro? robia sa krvné testy? či hadička?

@viva13 aj medirex a ine labaky.aj alergo🙂

viva13
autor
22. feb 2026
@iwesska

Ten znak moze znamenat extrasystoly,to ma kazdy. Pokial si mala Holter a vysiel v poriadku,tak nie je dovod sa s tym zapodievat a stale si premeriavat tlak. Ja tiez beriem lieky na pulz mam extrasystol niekedy vela za sebou,ale nevenujem tomu pozornost,ani si nemeriam pravidelne tlak. Naco,ked sa citis ok?

@iwesska ano mala som Holter aj z interneho aj z Kardia 24hod. aj 7dnový boli ok, znepríjemnuje mi to fungovanie