Liečba búšenia srdca
Prosim poradite? Internistka ma lieci na vysoky pulz/palpacie/ mam busenie srdca ale ide o to,ze ja mam pulz normalny ale s tymto znakom. Lieky Beraloc mi nezaberaju na to. Nemate skusenost co to moze byt? Je to neprijemne, cely den to mavam, az kym nezaspim mi to neprejde, nedokazem to ovplyvnit.Pride mi to v klede ked som alebo po hneve.
Štítna a hormóny su ok?
Má ukážkový tlak a ukážkový pulz. Myslela si palpitácie a Betaloc?
Histamin🙂
mas uplne ukazkove hodnoty aj tlak aj tep, mozes citit extrasystoly co je uplne bezne
treba sa zamerat na svoju psychicku pohodu
@anonym_12445e ten znak pri pulze co prosim znamena
@stellarstar ano len anemiu mam
@viva13 anémia je jedno , štítna a hormóny druhé
Podla mna je to nepravidelny pulz. Ja mavam pulz tak okolo 100 aj viac a niekedy mi vyskoci nepravidelny. Ale mam omron a pise mi to v aplikacii. Podla mna to bude to.
@viva13 Ikona srdca s vlnovkami: Detekcia nepravidelného srdcového rytmu (arytmia)
@viva13 anémia je jedno , štítna a hormóny druhé
@stellarstar ja som odpovedala štítna a hormony ok, len anemiu mám nič iné
Histamin🙂
@anonym_76c437 vyšetrujú to aj na alergologii? či len na gastro? robia sa krvné testy? či hadička?
@stellarstar ja som odpovedala štítna a hormony ok, len anemiu mám nič iné
@viva13 tak potom je to psychika, koľko máš rokov? Pri nástupe do perimenopauzi môže byť tiež búšenie srdca
@viva13 tak potom je to psychika, koľko máš rokov? Pri nástupe do perimenopauzi môže byť tiež búšenie srdca
@stellarstar 42 psychiater mi nič nedal na to :-/
Ten znak moze znamenat extrasystoly,to ma kazdy. Pokial si mala Holter a vysiel v poriadku,tak nie je dovod sa s tym zapodievat a stale si premeriavat tlak. Ja tiez beriem lieky na pulz mam extrasystol niekedy vela za sebou,ale nevenujem tomu pozornost,ani si nemeriam pravidelne tlak. Naco,ked sa citis ok?
@anonym_76c437 vyšetrujú to aj na alergologii? či len na gastro? robia sa krvné testy? či hadička?
@viva13 aj medirex a ine labaky.aj alergo🙂
Ten znak moze znamenat extrasystoly,to ma kazdy. Pokial si mala Holter a vysiel v poriadku,tak nie je dovod sa s tym zapodievat a stale si premeriavat tlak. Ja tiez beriem lieky na pulz mam extrasystol niekedy vela za sebou,ale nevenujem tomu pozornost,ani si nemeriam pravidelne tlak. Naco,ked sa citis ok?
@iwesska ano mala som Holter aj z interneho aj z Kardia 24hod. aj 7dnový boli ok, znepríjemnuje mi to fungovanie

mas uplne ukazkove hodnoty aj tlak aj tep, mozes citit extrasystoly co je uplne bezne
treba sa zamerat na svoju psychicku pohodu