icon

Liečba depresie

mirka4041
27. jan 2026

Je tu niekto kto sa lieči na depresie chcem sa len s niekým popísať lebo mám pocit že mi nikto nerozumie

Strana
z2
sova7
28. jan 2026
@anonym_40e761

@anonym_10d5f8 Depresia je choroba ako každá iná, ide o nerovnovahu v mozgu a sebalutost s tým nemá nič. Vidno ze si s touto chorobou neprišla do bližšieho kontaktu a bud rada. Kvôli takým zvastom ako tu píšeš majú ľudia problém vyhľadať pomoc lebo vedia ze ľudia ich len odsudia. To nie je slabosť mat depresiu, je to práveže sila keď sa človek odhodlá tomu čeliť a liečiť sa. Ten chorý za to nemôže! Och jak ma vedia vytočiť také predpotopne názory...

@anonym_40e761 bohužiaľ slovenska liecba depresie akú si tu ludia predstavujú ako správnu je motyka hrable kosačka beh kostol a nelutuj sa hybaj makať a daj si každý deň ľadovú sprchu. A neobťažuj okolie si negatívny. Čítam a žasnem. Obdivujem kazdeho kto v tejto spoločnosti dokaze hovoriť o tom že má duševne problemy a hľadať pomoc. Okrem choroby ešte musí bojovať s názormi a predsudkami ľudí. A skôr je za exota nez by sa tým nieco pohlo.

buminka555
28. jan 2026
@sova7

@buminka555 to je presne tá moderná kuchynská ezoterika čo už vyskakuje pomaly aj so skrine používa sa ako univerzálny návod na všetko a zludovela tak že už to ľudia prezentujú ako vlastny názor

@sova7
A čo tabletky pomáhajú ?
Vari to nieje tiež moderná kuchyňa - omamných látok?

Strana
z2