Liek na chuť do jedla
Ahojte prišla som si po radu. Mám 23 rokov a časté nechutenstvo do jedla ( samozrejme mám všetky vyšetrenia u doktorov za sebou. Všetko je ok)
chcela som poradiť či nepoznáte nejaký liek alebo prírodnú pomoc na chuť do jedla ? Mala som od obvodnej doktorky liek peritol ale už mi nevyhovuje. Teraz som polroka bez liekov a síce jem ale velmi malo
Zatial nechudnem. Za každú radu budem vďačná 🙂
mne veľmi pomohol Peritol... bez toho som sa nenajedla... ešte niektoré Ad sú také že po nich by si zjedla aj klince...
volnopredajné jedine čaje na podporu do jedla...
@deti95060810 ja som mala peritol a pomohol ale ako som ho vysadila , som úplne prestala jesť. Prisaham že ako keby som nemala chuťové bunky. Ale asi to bude tým že som to vysadila zo dňa na deň, už som si nedala tabletku. A takéto lieky by sa mali asi postupne …
Aj za mňa je peritol top. Bola som na ňom 6 rokov a dokázala som zjesť celú chladničku 😄
@kittyna5 ahoj pomohol ti Peritol na váhe? Užívam ho už skoro 3 týždne a zatiaľ nič
@pupetko263 za tých 6 rokov áno, ale keď som ho prestala brať schudla som naspäť 10kg, ktoré som pribrala
?
@kittyna5 tak ho mám užívať ?
A teraz niečo užívaš? Ako si pribrala?

Bkomplex, pangamin,...