Má Doreta alebo Tramal vedľajšie účinky?
Mal po nom niekto vedľajšie účinky? Ci som jediná mimo,vracam a je mi hrozne zle?
Po Tramale som bola ako opitá, bolo mi aj na zvracanie, ale nezvracala som. Dali mu potom Targin, ten som znášala dobre
Vracala som neskutočne, točila sa mi hlava bola som ako.opita. Už si to nedávaj.
Vracala som neskutočne, točila sa mi hlava bola som ako.opita. Už si to nedávaj.
@anonym_2cf58b a ako dlho to trvalo?
@anonym_2cf58b a ako dlho to trvalo?
@anonym_autor No poldňa určite a možno aj celý...
@anonym_autor No poldňa určite a možno aj celý...
@anonym_2cf58b aj tocenie hlavy prešlo?
@anonym_autor ja som mala z Tramalu točenie hlavy, silnú migrénu, vracanie, až ma v nemocnici ratovali. Z Dorety zas biela ako smrť a v útlme. Mama len pozerala či dýcham. Totálne ma spolamila, hlavne pulz 😳
Každý jeden liek ma nežiadúce účinky. Stačí si stiahnuť na internete príbalový leták a prečítat si ho
Každý jeden liek ma nežiadúce účinky. Stačí si stiahnuť na internete príbalový leták a prečítat si ho
@katkazatka to viem,ale chcela som reálne skúsenosti
Treba riesit s lekarom, toto su vazne neziaduce ucinky a znamka toho, ze liek netolerujes. Bude ti musiet predpisat iny liek, napriklad spominany targin atp..
@katkazatka to viem,ale chcela som reálne skúsenosti
@anonym_autor Tramal je ťažky liek na žalúdok (a navykovy). Nežiadúce účinky popisované v letákoch sú z reálnych skúsenosti a testovani.
Ak zvracias,neuzivaj ho dalej. Ano,tramal je tazky. Ja som po nom bola ako opita,ale nevracala som,len mi bolo tazko a citila som sa ako odpojena od tela. Doreta bola tiez silna. Po nej som bola ospala a nevedela som rozmyslat. Dokonca som mavala take cudne stavy uzkosti.
Od tramalu som myslela ze zdechnem 😄 tak mi bolo zle. Nikdy viac
@anonym_autor
Doretu som už tiež brala, a tiež mi bolo tak čudne z nich, tak som radšej prestala brat.
Ak zvracias,neuzivaj ho dalej. Ano,tramal je tazky. Ja som po nom bola ako opita,ale nevracala som,len mi bolo tazko a citila som sa ako odpojena od tela. Doreta bola tiez silna. Po nej som bola ospala a nevedela som rozmyslat. Dokonca som mavala take cudne stavy uzkosti.
@marca12 mozem to mat aj 3 dni po užití,uz nie zvracanie ale zaveaty a nevoľnosť?
@marca12 mozem to mat aj 3 dni po užití,uz nie zvracanie ale zaveaty a nevoľnosť?
@anonym_autor môžeš
@anonym_autor Mozes. Ja som sa este dlho po vysadeni citila nanic
@marca12 tak ja som len jednu mala a koniec fuj hnoj

Áno, môže byť pri tramale.