icon

Má Doreta alebo Tramal vedľajšie účinky?

Dnes o 15:50

Mal po nom niekto vedľajšie účinky? Ci som jediná mimo,vracam a je mi hrozne zle?

anonym_e98182
Dnes o 16:05

Áno, môže byť pri tramale.

patka06
Dnes o 16:06

Po Tramale som bola ako opitá, bolo mi aj na zvracanie, ale nezvracala som. Dali mu potom Targin, ten som znášala dobre

anonym_2cf58b
Dnes o 16:10

Vracala som neskutočne, točila sa mi hlava bola som ako.opita. Už si to nedávaj.

autor
Dnes o 16:11
@anonym_2cf58b

Vracala som neskutočne, točila sa mi hlava bola som ako.opita. Už si to nedávaj.

@anonym_2cf58b a ako dlho to trvalo?

anonym_2cf58b
Dnes o 16:15
@anonym_autor

@anonym_2cf58b a ako dlho to trvalo?

@anonym_autor No poldňa určite a možno aj celý...

autor
Dnes o 16:17
@anonym_2cf58b

@anonym_autor No poldňa určite a možno aj celý...

@anonym_2cf58b aj tocenie hlavy prešlo?

lukbe
Dnes o 16:41

Ano, tramal je hnus. Nikdy viac.

tilly
Dnes o 16:57

Ja som tiež z tramalu zvracala

jamimo
Dnes o 17:06

@anonym_autor ja som mala z Tramalu točenie hlavy, silnú migrénu, vracanie, až ma v nemocnici ratovali. Z Dorety zas biela ako smrť a v útlme. Mama len pozerala či dýcham. Totálne ma spolamila, hlavne pulz 😳

katkazatka
Dnes o 17:11

Každý jeden liek ma nežiadúce účinky. Stačí si stiahnuť na internete príbalový leták a prečítat si ho

autor
Dnes o 17:29
@katkazatka

Každý jeden liek ma nežiadúce účinky. Stačí si stiahnuť na internete príbalový leták a prečítat si ho

@katkazatka to viem,ale chcela som reálne skúsenosti

anonym_c37a7d
Dnes o 17:38

Treba riesit s lekarom, toto su vazne neziaduce ucinky a znamka toho, ze liek netolerujes. Bude ti musiet predpisat iny liek, napriklad spominany targin atp..

katkazatka
Dnes o 17:50
@anonym_autor

@katkazatka to viem,ale chcela som reálne skúsenosti

@anonym_autor Tramal je ťažky liek na žalúdok (a navykovy). Nežiadúce účinky popisované v letákoch sú z reálnych skúsenosti a testovani.

marca12
Dnes o 17:50

Ak zvracias,neuzivaj ho dalej. Ano,tramal je tazky. Ja som po nom bola ako opita,ale nevracala som,len mi bolo tazko a citila som sa ako odpojena od tela. Doreta bola tiez silna. Po nej som bola ospala a nevedela som rozmyslat. Dokonca som mavala take cudne stavy uzkosti.

bielasovicka
Dnes o 17:51

Od tramalu som myslela ze zdechnem 😄 tak mi bolo zle. Nikdy viac
@anonym_autor
Doretu som už tiež brala, a tiež mi bolo tak čudne z nich, tak som radšej prestala brat.

autor
Dnes o 17:51
@marca12

Ak zvracias,neuzivaj ho dalej. Ano,tramal je tazky. Ja som po nom bola ako opita,ale nevracala som,len mi bolo tazko a citila som sa ako odpojena od tela. Doreta bola tiez silna. Po nej som bola ospala a nevedela som rozmyslat. Dokonca som mavala take cudne stavy uzkosti.

@marca12 mozem to mat aj 3 dni po užití,uz nie zvracanie ale zaveaty a nevoľnosť?

bielasovicka
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@marca12 mozem to mat aj 3 dni po užití,uz nie zvracanie ale zaveaty a nevoľnosť?

@anonym_autor môžeš

marca12
Dnes o 17:54
@anonym_autor

@anonym_autor Mozes. Ja som sa este dlho po vysadeni citila nanic

autor
Dnes o 18:00
@marca12

@anonym_autor Mozes. Ja som sa este dlho po vysadeni citila nanic

@marca12 tak ja som len jednu mala a koniec fuj hnoj