icon

Má Doreta alebo Tramal vedľajšie účinky?

21. máj 2026

Mal po nom niekto vedľajšie účinky? Ci som jediná mimo,vracam a je mi hrozne zle?

Strana
z2
anonym_e98182
21. máj 2026

Áno, môže byť pri tramale.

patka06
21. máj 2026

Po Tramale som bola ako opitá, bolo mi aj na zvracanie, ale nezvracala som. Dali mu potom Targin, ten som znášala dobre

anonym_2cf58b
21. máj 2026

Vracala som neskutočne, točila sa mi hlava bola som ako.opita. Už si to nedávaj.

autor
21. máj 2026
@anonym_2cf58b

Vracala som neskutočne, točila sa mi hlava bola som ako.opita. Už si to nedávaj.

@anonym_2cf58b a ako dlho to trvalo?

anonym_2cf58b
21. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_2cf58b a ako dlho to trvalo?

@anonym_autor No poldňa určite a možno aj celý...

autor
21. máj 2026
@anonym_2cf58b

@anonym_autor No poldňa určite a možno aj celý...

@anonym_2cf58b aj tocenie hlavy prešlo?

lukbe
21. máj 2026

Ano, tramal je hnus. Nikdy viac.

tilly
21. máj 2026

Ja som tiež z tramalu zvracala

jamimo
21. máj 2026

@anonym_autor ja som mala z Tramalu točenie hlavy, silnú migrénu, vracanie, až ma v nemocnici ratovali. Z Dorety zas biela ako smrť a v útlme. Mama len pozerala či dýcham. Totálne ma spolamila, hlavne pulz 😳

katkazatka
21. máj 2026

Každý jeden liek ma nežiadúce účinky. Stačí si stiahnuť na internete príbalový leták a prečítat si ho

autor
21. máj 2026
@katkazatka

Každý jeden liek ma nežiadúce účinky. Stačí si stiahnuť na internete príbalový leták a prečítat si ho

@katkazatka to viem,ale chcela som reálne skúsenosti

anonym_c37a7d
21. máj 2026

Treba riesit s lekarom, toto su vazne neziaduce ucinky a znamka toho, ze liek netolerujes. Bude ti musiet predpisat iny liek, napriklad spominany targin atp..

katkazatka
21. máj 2026
@anonym_autor

@katkazatka to viem,ale chcela som reálne skúsenosti

@anonym_autor Tramal je ťažky liek na žalúdok (a navykovy). Nežiadúce účinky popisované v letákoch sú z reálnych skúsenosti a testovani.

marca12
21. máj 2026

Ak zvracias,neuzivaj ho dalej. Ano,tramal je tazky. Ja som po nom bola ako opita,ale nevracala som,len mi bolo tazko a citila som sa ako odpojena od tela. Doreta bola tiez silna. Po nej som bola ospala a nevedela som rozmyslat. Dokonca som mavala take cudne stavy uzkosti.

bielasovicka
21. máj 2026

Od tramalu som myslela ze zdechnem 😄 tak mi bolo zle. Nikdy viac
@anonym_autor
Doretu som už tiež brala, a tiež mi bolo tak čudne z nich, tak som radšej prestala brat.

autor
21. máj 2026
@marca12

Ak zvracias,neuzivaj ho dalej. Ano,tramal je tazky. Ja som po nom bola ako opita,ale nevracala som,len mi bolo tazko a citila som sa ako odpojena od tela. Doreta bola tiez silna. Po nej som bola ospala a nevedela som rozmyslat. Dokonca som mavala take cudne stavy uzkosti.

@marca12 mozem to mat aj 3 dni po užití,uz nie zvracanie ale zaveaty a nevoľnosť?

bielasovicka
21. máj 2026
@anonym_autor

@marca12 mozem to mat aj 3 dni po užití,uz nie zvracanie ale zaveaty a nevoľnosť?

@anonym_autor môžeš

marca12
21. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Mozes. Ja som sa este dlho po vysadeni citila nanic

autor
21. máj 2026
@marca12

@anonym_autor Mozes. Ja som sa este dlho po vysadeni citila nanic

@marca12 tak ja som len jednu mala a koniec fuj hnoj

anonym_dc9920
21. máj 2026

Po užití tramalu som myslela, že umriem. Neskutočné točenie hlavy a 33 krát som vracala. Odvtedy mám na karte veľkým červeným písmom napísané nepodavat tramal.

euka210
21. máj 2026

@anonym_autor tramal je velmi silny liek a nici zaludok. Ale svokra ho berie roky a nic take nema. Ale kazdy inak reaguje.

zuzika87
21. máj 2026

Ja zas z Doretou mám katastrofálne skúsenosti som myslela že mi amen doslova tak mi strašne bolo zle...

autor
21. máj 2026
@zuzika87

Ja zas z Doretou mám katastrofálne skúsenosti som myslela že mi amen doslova tak mi strašne bolo zle...

@zuzika87 a ako dlho?

anonym_a209c4
21. máj 2026

@anonym_autor áno dostala som z neho extra silný epilepticky záchvat a ležala som 8 dní v nemocnici !!!!

ivicatolic
21. máj 2026

@anonym_autor no veď drogišky

autor
22. máj 2026
@anonym_a209c4

@anonym_autor áno dostala som z neho extra silný epilepticky záchvat a ležala som 8 dní v nemocnici !!!!

@anonym_a209c4 omg

autor
22. máj 2026
@anonym_a209c4

@anonym_a209c4 a kedy bolo uz dobre?

anonym_a209c4
22. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_a209c4 a kedy bolo uz dobre?

@anonym_autor nebolo lepšie mám teraz epilepsiu kôli tomu mi to spustilo ten tramal a beriem na to silné lieky už som mala 3 záchvaty za mesiac ...

autor
22. máj 2026
@anonym_a209c4

@anonym_autor nebolo lepšie mám teraz epilepsiu kôli tomu mi to spustilo ten tramal a beriem na to silné lieky už som mala 3 záchvaty za mesiac ...

@anonym_a209c4 och držím palce

domix147
23. máj 2026

Toto milujem ! Odpisujem všetkým naraz.....

Tramal je liek...a doreta ho tiež obsahuje...je to opiatove analgetikum a je to už silná forma liecby bolesti...za to že, vám nesadol, s tým ten liek nemá nič spoločné...lebo mnohým pomáha...
Takže treba vyrásť a nebyť ako malé deti...že fuj ,to si nedávaj, hrôza a neviem čo...
To neviete popísať osobnú skúsenosť a popritom nezatracovat niečo čo iným pomáha?
Veď ste dospelé...teda aspoň si myslím.
Takže to že ti nesadol...je jednoducho že ti nesadol..
A milión ostatným sadol.
A že ma niekto alergiu ? Čo s tým má ten čo ju nemá? Nič.
Ten si ten liek kľudne môže dať...
Takže treba dospiet a skúsenosti napísať ako skúsenosť...a nie odporúčanie celému svetu

♥️☺️👍

Strana
z2