Má ešte význam doklad o prekonaní?
Ahojte, mam cov a váham ci ísť na PCR.
Kde by som to ešte mohla v lete ci na jeseň využiť?
Ci už v septembri nikoho nebudem zaujímať?
Cítim sa naozaj zle a doma mám dve malinke detičky, tak preto váham.
Akoze odísť od kojenych dvojiciek po papier ktorý mi bude na nič.
Antigen mam pozitívny 5 dní už.
Vyšiel by mi PCR aj po víkende ešte?
Dakujdm
Doklad o prekonaní platí 180 dní, čiže ak si dáš teraz spraviť, tak na jeseň ti už platiť nebude. Ja veľa cestujem, takže mne na niečo je. A "papier" ti príde mailom, resp. si stiahneš, ideš len na pcr test, dostaneš presný termín. Mne to zobralo presne 15minút života aj s cestou. Neviem ako ďaleko máš odberové miesto, ale teda nepredpokladám, že to bude tak ďaleko, aby to kojené dvojičky nejako pocítili.
No popravde teraz ti to bude nanic, a prekonani plati iba90 dni, a to dovtedy sa asi nic nezmeni. Mozno nejaky dr bude vyzafovat otp, ale neviem
Ahoj, ja tiez mam deti 0 a 2, mali sme covid a neriesila som pcr testy ani doklady o prekonani. Bola som hotova, deti horucky a na jesen uz teda papier o prekonani z marca bude ozaj zbytocny.
Ono aj zalezi ci niekam planujes ist. Ak ano je lepsie mat tento doklad po ruke.
Alebo v praci. Aby sa na teba nevztahovala karantena a podobne.
Ja stale tvrdim co plati dnes nemusi platit zajtra. Nieto o tyzden. O mesiac.
a treba pozitivitu niekam nahlasovať? Ak človek nepotrebuje doklad o prekonaní, ani PN, ani očr? Myslím kvôli covid štatistikám?
Ja som isla na PCR a to len z dovodu, ze ak by sa mi zhorsil stav, aby som mala "doklad", ze som pozitivna a doktorka mi hned a bez pindov predpisala nejake vhodne lieky.
@deti95060810 nejde o liecenie, ale ci sa to hadze niekam do dennych statistik prirastku pozitivnych.
@sissy27 no možno máš pravdu, len to zdr. je v troskách a nikto nebude zisťovať či je alebo nie je z corony... Jednoducho nebude mať kto to zisťovať... tak ako všetko
@0silvia0 jasné že sa hádže... len myslím že veľa ľudí sa ani nenahlásilo - ostalo sa liečiť doma aj bez štatistiky...
@deti95060810 ja rozmýšľam, či "poznám" viac negatívnu osobu ako ty... všetko, ale že úplne všetko ofrfleš, zneguješ a všetko je podľa teba nanič. Neviem či ti len chýba serotonin, máš smutný život, alebo si proste len taká negativistka.
Predstav si, moja dr rieši aj súvislosti medzi ochoreniami z dávnejšej minulosti a zohľadňuje aj prekonanie covidu. A určite nie je jediná.
@mirkasmile no to som.nevedela ze zas 180 dni. Len som zachytila ze zmenili na 90
@sissy27 ja sa o teba nezaujímam aká si ty osoba a s lekármi mám svoje skúsenosti.. žiaľ mám nato asi svoje dôvody... tebe nie som povinná ich tu vypisovať... a čo tebe chýba ma nezaujíma...
@deti95060810 🙄🙄🙄 fakt musí byť radosť s tebou žiť...
A mne na rozdiel od teba nechýba nič 🙏

Zatiaľ nikoho nebude zaujímať, čo bude v septembri to nikto nevie ale pevne verím, že sa nevráti spať žiadne OTP, OP, OP+, ZÁKLAD a podobné nové režimy...