Má niekto skúsenosti s operáciou krčnej chrbtice?
dobry den,mam problemy z krcnou chrbticou,maju ma operovat a vymenit tri platnicky na krcnej za titanove....ma nieto skusenosti?
cakamna operaciu a cvicim skoro kazdy den,operovat sa musim dat,lebo mam aj vyrastky ktore mi uz tlacia na miechu
@pavol59 dôležité je potom rehabilitácia a cvičiť, cvičiť a cvičiť, uz po zvyšok života. Ked prestaneš, ten tlak sa presunie inde a znova bude problém. Inak 95% operácii platničiek je nepotrebných, lebo stav sa da zmeniť intenzivnou rehabilitaciou, len tu málokto niekto na Slovensku má. Takze cely stav je len a len na tebe.
@anonym_b89c2b ved mam znamu, co teda sa dala operovat, lebo si myslela, ze po operacii dostane invalidny 🤦🤦 nechape, ze stav sa jej mal zlepsit, hoci doktor povedal, ze opetacia nie je nutna... Ale ona mapriek tomu operaciu chcela
@pavol59 dôležité je potom rehabilitácia a cvičiť, cvičiť a cvičiť, uz po zvyšok života. Ked prestaneš, ten tlak sa presunie inde a znova bude problém. Inak 95% operácii platničiek je nepotrebných, lebo stav sa da zmeniť intenzivnou rehabilitaciou, len tu málokto niekto na Slovensku má. Takze cely stav je len a len na tebe.
@anonym_b89c2b MÁ PRAVDU!!!!!
Správnymi technikami, ktoré ťa naučia na rehabilitácii sa dá veľa zachrániť.
cakamna operaciu a cvicim skoro kazdy den,operovat sa musim dat,lebo mam aj vyrastky ktore mi uz tlacia na miechu
@pavol59 cvičiť "skoro každý deň" je ako necvičiť . Možno si adept na operáciu, ale môj známy cvičil poctivo 3x denne a vyhol sa operácii bedrovej či krížovej chrbtice, ktorú mal už tiež naplánovanú.