Má sa manžel po domáctom AG teste objednať na PCR?
Zienky prosim Vas ...nikdy sme nemali. Covid teraz ma.manzel.prvy krat ..od vcera ma.priznaky a dnes rano sme.robili domaci test tak ma dvve ciarky.. ako.prosim Vas postupovat? Teraz sa ma.objednat na. PCr? Mal by ostat na Pn z.prace lebo nema.to asi ako inak spravit..a ja so synom.ako dalej tiez ist na testy? Dakujem Vam
Objednajte sa na pcr všetci,treba potom výsledok hlásiť lekárovi príp pediatrovi...
pcr nie je povinne. ak nepotrebujes covid pass, teda potvrdenie o prekonani na pcr ist nemusi ani muz, ani vy dvaja so synom
@lubka261 ahoj mame 4 rocnneho synceka ale ten je somnou doma nieje ani v skolke momentalne od januara ..ja som tiez doma lebo som v 9 mesiaci tehotenstva
Dakujem Vam zienky teda 🙂 manzela som.objednala na pcr a nas so synom este nie ...nemame priznaky ani nemame pozit.domaci test tak som len manzela obejdnala .... ja som v 9 mesiaci tehotenstva no snad ma to obide aj syna ten ma 4r a ak nie dufam v lahky priebeh🙏 ..mozeme sa my so synom naor na ten pcr objednat aj neskor cez tyzden? Kedze trraz zrejme sme ok? Chcela by som mat potvrdenie ak nahodou to dostaneme
Manzel mal pred tyzdnom pozitivny domaci test aj priznaky, ja negativny a priznaky takmer ziadne (trosku unava a skrabanie v hrdle)... Isli sme v pondelok na pcr... Muz pozitivny, ja negativna.... Domaci test som opakovala este vo stvrtok, ale tiez negativny... Nemusis to dostat... Ani nasa dvojrocna dcerka nemala priznaky, test sme jej nerobili.... O tri tyzdne rodim...
Riešim to isté. Staršia dcéra mala včera pozitívny test, nemá takmer žiadne príznaky, ale pre istotu sme otestovali, keďze jej spolužiaci sú viacerí pozitívni aktuálne. My s manželom a mladšou zatiaľ ok, úplne bez príznakov. Stačí keď budeme 5 dní v karanténe? Netreba pcr? Nepotrebujem žiadne potvrdenie. Pozitivitu staršej treba hlásiť pediatričke?
Ak vyjde pozitívny na pcr objednajte sa aj vy hodí vás to na 5ty deň skôr to nemá význam robiť pcr ako kontakt pozitívneho ti dajú termin

Ako chces. Testy nie sú povinné. Stačí sa vyliečiť iba 🙂🙃