icon

Magnetická rezonancia malej panvy

28. mar 2025

Ahojte baby,chcem sa Vás spýtať bola ste niektorá na mr malej panvy?bola som sa objednať a pani mi dala len termín a nič mi nehovorila k tomu,je tam nejaká špeciálna príprava alebo niečo treba priniesť alebo ako to funguje?poprípade ešte co všetko vám pozreli na tej mr? Ďakujem

autor
•
28. mar 2025

Ešte dopíšem jedine co mi povedala ze výsledok z krvi kreat.nie starší ako dva týždne

biba_18
•
28. mar 2025

s čím máš problém? ak s panvou alebo ženské veci tak žiadna príprava, ľahneš si tam a budú ťa skenovať…

autor
•
28. mar 2025

@biba_18 poslala ma dr na toto vyšetrenie tak som chcela vedieť ci náhodou nie je potrebná nejaká príprava koli častejšim bolestiam podbruška

balerina2025
•
28. mar 2025

ziadna, mozno mas kontrastnu latku ,max sa chodi na krv ci funguju OK oblicky ale ano ta KL sa nedava stale.

jazula
•
28. mar 2025

Hoď do googla MR malej panvy príprava…ja som bola nedávno (inej časti tela) a našla som toho veľa.

balerina2025
•
28. mar 2025

@jazula vela sa nepise len 4hod predtym nejest a krv sa berie na kreatinin

Je potrebné nejesť aspoň 4 hodiny pred vyšetrením, aby sa črevá vyprázdnili a aby sa
znížila pohyblivosť tráviaceho traktu, ktorá by mohla znížiť kvalitu snímok. Voda podľa
potreby, v malých množstvách, ale mali by ste sa vyhnúť pitiu väčšieho množstva tekutín,
ktoré by mohli spôsobiť plnosť močového mechúra.

autor
•
28. mar 2025

@balerina2025 áno krv na kreatinin sa berie,jedine to mi ta pani povedala,aha takže prázdny mechur skôr

autor
•
28. mar 2025

@balerina2025 nie tu nemám

bejcsi1988
•
16. sep 2025

Ahojte, mne povedali ze treba byt vycistena aj prehanadlom :O … tiez idem na mri malej panvy, resp vsjecnikov, ale nerozumiem naco treba prehanadlo. Mam orist nalacno 4 hodky … to neni postacujuce ? Ma ide porazit z toho 😀