icon

Magnetická rezonancia - výsledky

9. júl 2023

Po akom čase ste vedeli výsledky MR. Ako ste to zvládli, báli ste sa? Dali ste si predtým niečo na upokojenie.... celkom začínam stresovať.

deti95060810
•
9. júl 2023

báť sa nemáš čoho - bola som pred týždňom... výsledky o 14 dní - aspoň u nás.
nedávaj si nič, načo . možno magnézium. Budeš tam len ležať a driemať. celé to trvá pár minút možno 10 - 15 .... môžeš myslieť na čo len chceš. taká pohoda.
vôbec nič to nie je.

lelelienka
•
9. júl 2023

Neviem teraz kedy myslis ci sme sa bali - predtym ci potom pri cakani na vysledky. Vysetrenia sa samozrejme nie je preco bat, ale vysledkov som sa teda bala poriadne, ked ta neposielaju zrovna s bolavym kolienkom, tak ma clovek rozne obavy co mu v tele rastie, vsakze…Ja som na vysledky cakala 2 tyzdne (mozno par dni menej), lebo oni robili rovno aj popis. Nedavala som si nic na upokojenie, isla som sa odreagovat do divadla - to je taky moj relaxacny ritual (nielen) pred cimkolvek narocnym 😉

simsalabim
•
9. júl 2023

Asi zalezi aj MR coho a ako vyzera nalez. Nam volali v den MR, ze to nevyzera dobre a ze potrebuju suhlas na operaciu (islo o dieta).

mamina7070
•
9. júl 2023

7-10 dni byva popis

babulkomale
•
9. júl 2023

Nikdy v zivote som si nedala nic na upokojenie. A to som zazila o dost horsie veci ako nejake vysetrenie.

topanka
•
25. apr 2024

Ahojte vedel by mi niekto poradiť aké sú výsledky z magmetickej???

lusiafofo
•
28. máj 2024

Ahojte môžem počas vyšetrenia si dať tabletku na cmulanie od bolesti hrdla?