icon

Magnetická rezonancia - výsledok

smile31
7. nov 2016

Maminky, prosim vas nahodou nie je medz vami taká, ktorá absolvovala MR v TN?.... v nemocnici, viem, že sú tam 2 pracoviská MR, ja som objednaná do nemocnice, zaujímalo by ma koľko sa čaká na výsledok? Či vám ho hneď dajú alebo ako. Ďakujem

zuzana76
•
7. nov 2016

@smile31 kvôli comu ides na MRI? ja som bola s prsnikoma výsledok som mala hned v ten den

barbarita33
•
7. nov 2016

Ja som bola s kolenom na MR v tom ct pracovisku co je za Masaryckami.bola som vo stvrtok a v pondelok som mala vysledok.posielaju na mail alebo so prides osobne zobrat

smile31
autor
•
7. nov 2016

@zuzana76 idem s hrudnikom teda konkretne s lavou stranou... len idem az 20.12 :/ dovtedy ma porazi

zuzana76
•
7. nov 2016

@smile31 no citala som o tvojich problemoch tu trochu, ked som hladala info o cystach, ja mam dost podobne pocity akurát ze to je prava strana, ja mam vsak cysty v prsniku a po menzese mam ist na punkciu, teda odobratie vzorky

smile31
autor
•
7. nov 2016

@zuzana76 mna mal dr poslat a sono prsnikov ale povedal ze ked on nikde nic nenahmatal a sono som pre nedavnom absolvovala tak ma posle na MR...rtg zasadne odmietol ze ma nechce ozarovat...

smile31
autor
•
7. nov 2016

@zuzana76 ja mam taky palivy pocit na lavom boku teda z boku prsnika laveho a mala som tam opuchnute rebrá, ale to uz preslo, asi to bolo silno presilene.... do toho skolioza...

zuzana76
•
8. nov 2016

@smile31 aj ja mam palivy pocit v pravom prsniku, pleci, podpazusi

smile31
autor
•
8. nov 2016

@zuzana76 mne bolo povedane ze to moze byt aj zo skoliozi...

zuzana76
•
8. nov 2016

@smile31 no chrbticu tiez nemam v poriadku

smile31
autor
•
8. nov 2016

@zuzana76 a ty si bola na MR s prsníkmi v nemocnici v TN?

zuzana76
•
8. nov 2016

@smile31 nie, v NR

smile31
autor
•
8. nov 2016

@zuzana76 jaj ja ze si bola v TN...

marlenkac
•
14. aug 2017

Prosim vas idem na MR mozgu.mam uzit pre tym 3 lieky.je to bezne.12 hodin aj 2 hodiny ored tym a to 1 a pol tabletky prednison 2 tabletky dithiaden a 1 tabletku quamatal.nemate skusenost.dik.

zara0201
•
14. aug 2017

@marlenkac Ja aj syn (5r) sme boli na MR toho roku. Nic sme pred vysetrenim neuzivali. Mozno zavisi od indikacie- preco ta tam posielaju. Lieky mozno ako prevencia alergickej reakcie na kontrastnu latku.

marlenkac
•
14. aug 2017

No ja som silny alergik aj na prl sj na potraviny.

domuska01
•
5. sep 2018

@smile31 prosím ,kedy ste mali tie výsledky? Boli hneď presne za týždeň? Ďakujem

smile31
autor
•
5. sep 2018

@domuska01 ahoj...na mail mi to prislo tusim do 4 dni ...viem, ze to bolo este pred vianocami lebo som sa tesila, ze mam konecne pokoj ;) takze si myslim ze do tyzdna alebo aj kratsie (teda podla ich mnozstva roboty) budes mat vysledok... drzim palce ;)

domuska01
•
5. sep 2018

@smile31 ďakujem a to si bola teda v nemocnici? Lebo odomna si mail nik nepýtal ,len,že o týždeň má prísť,aj keď by mi to lepšie vyhovovalo na mail
Nebola si náhodou vo vojenskej poliklinike?

smile31
autor
•
6. sep 2018

@domuska01 mna sa spytali ako by mi to vyhovovalo ci si chcem prist po vysledok osobne alebo mailom a kedze som neni priamo z tn povedaal som ze kludne na mail.... a v tn som bola kusok od sudu vojenskeho....a magneticka bola na prizemi

domuska01
•
6. sep 2018

@smile31 aha tak to je iná úroveň už ako nemocnica ,to ste boli v tej vojenskej poisťovní,dúfam,že budú v pondelok hotové 😊