icon

Mali by ste dostať výsledky preventívnej prehliadky?

3. mar 2024

Ahojte, prosím vás stala sa mi taká vec, bola som na prevencii u obvodného nasledne som volala pre výsledky , ževraj mám všetko v norme ale výsledky som potom do rúk nedostala ani mi ich nedali do záznamu . Ževraj on to má v počítači , že načo . Ako to vlastne je ? Doteraz mi moja bývalá obvodná vždy dala výsledkový list do záznamu

mamina7070
3. mar 2024

a aky je problem ked mas vsetko v poriadku? ak nedoverujes lekarovi tak ho zmen
ak nieco vyskoci v preventivke tak hned volaju (mne volali ze ma vysoky cukor a pritom som diabetik)
nemusia uz to tlacit setria lesy len ak je problem zapisu

autor
3. mar 2024

@mamina7070 veď ho aj zmením , keď mi extrémne vypadávajú vlasy som unavená malátnosť závraty atď….

viestta
3. mar 2024

Prechadza sa od papierovych kart na elektronicke zaznamy v eHealth alebo lekarka moze poouzivat iny elektronicky system, kde vedie zaznamy svojich pacientov. Ak mas vsetko v poriadku a ona to ma ulozene elektroncky nemusis nic riesit. Usetril sa jeden list zbytocneho papiera

mamina7070
3. mar 2024

a skusila si vitaminy mineraly doplnit nemas tetaniu?

gab1sol
3. mar 2024

Ale však aj tento si to dal do záznamu, akurát v elektronickej podobe.

estellas
3. mar 2024

Mne nikdy nedala doktorka výsledky do rúk. Moja doktorka nikomu nedáva výsledky do rúk. Nestretla som sa s tým žeby niekomu dali.

maranco
3. mar 2024

Výsledky vyšetrenia nájdeš v tvojej zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk

anketkarka
3. mar 2024

@maranco dá sa tam prihlásiť, len cez občiansky s čipom?

maranco
3. mar 2024

@anketkarka občiansky s čipom má už každý, dávajú ho od 12/2013
potrebuješ mať USB čítačku k občianskemu, dávajú ju bezplatne na požiadanie

alebo si môžeš nastaviť v mobile aplikáciu na prihlasovanie https://ep.slovensko.sk tú si aktivuješ u niekoho s PC a čítačkou občianskeho.

autor
3. mar 2024

@maranco ďakujem , prihlasila som sa ale nenašlo mi to:(

maranco
3. mar 2024

Vyberieš si daný riadok v zozname vyšetrení, klikneš na detail a tam bude rozpísané

autor
3. mar 2024

@maranco ďakujem 👌