Mali ste bolesti kolien a členkov pri užívaní Ozzionu?
Mali ste niekto? Beriem len 8 dni a dnes ma zcali hrozne boliet kolena a clenky? Predpisal mi ho obvodny dr lebo ma hrozne palilo za hrudnou kostou a palilo ma v zaludku. Brat ho dalej? Obvodny ma dovcu a nechcem s blbostami otravovat zastupujucu dr.
Ahoj a prečítala si si o vedľajších účinkoch ozzionu??...Môžu to spôsobovať aj vedľajšie účinky tohto lieku
@stelly652 ano precital som si, ale myslel som ze to az po dlhsom pouzivani sa moze objavit. Len neviem ci brat dalej alebo vysadit
@anonym_autor tak určite ho vysaď čim skôr lebo sa ti to môže ešte viac skomplikovať 8 dni to je príliš veľa
@stelly652 nemal by si dávať rady ohľadom liekov na predpis, že ich má vysadiť, keď o človeku a jeho stave nič nevieš, môžeš viac uškodiť ako pomôcť, aj keď je to myslené dobre, bežne sa užíva 2 týždne až 2 mesiace, pri vážnych problémoch a pod dohľadom aj dlhodobo, 8 dní vôbec nie je príliš veľa... autor, na to čo mal pomohol? je to zriedkavý vedľajší účinok a najmä takto skoro, ak bolesti neustúpia, išla by som aj k zastupujúcej mudr.
Mne po týždni z neho bolo veľmi zle. Vysadila som. Uviedla aj gastrologovi. Nohy ma však z neho neboleli.
@stelly652 ano precital som si, ale myslel som ze to az po dlhsom pouzivani sa moze objavit. Len neviem ci brat dalej alebo vysadit
@anonym_autor ak často znižuješ kyselinu liekmi, zhoršuje to trávenie a vstrebávanie minerálov a vitamínov do tela, preto tie bolesti. Nasaď magnézium a uprav si stravu, aby si nemusel často užívať lieky. Vyhýbaj sa stresu, tiež spôsobuje pálenie záhy.
@anonym_autor ak často znižuješ kyselinu liekmi, zhoršuje to trávenie a vstrebávanie minerálov a vitamínov do tela, preto tie bolesti. Nasaď magnézium a uprav si stravu, aby si nemusel často užívať lieky. Vyhýbaj sa stresu, tiež spôsobuje pálenie záhy.
@anonym_cf689c teraz beriem 1x. Nidky som nemal problem s refluxom

Ahoj a prečítala si si o vedľajších účinkoch ozzionu??...Môžu to spôsobovať aj vedľajšie účinky tohto lieku