Mali ste dočasné zuby na dva týždne?
@anonym_a9fe88 no ja tiez nemam hornu 2ku , kde ti to robili prosim
Ak chceš pošlem ti kontakt, robili mi to v NO.@kikusikkk
Ak chceš pošlem ti kontakt, robili mi to v NO.@kikusikkk
@anonym_a9fe88 joj hoci to mam daleko ale aj tak ta poprosim , ja asi fakt nemam stastir v zivote, mne moj zubar po vytrhnuti toho zuba povedal ze nahrada je blbost ze aj tak mi to nebude drzat, implantat kym mi moze zaviest po extrakcii a potom kym sa moze nanho dat korunka prejde aj pol roka a on si predstavuje ae budem dovtedy bez zuba
@anonym_a9fe88 joj hoci to mam daleko ale aj tak ta poprosim , ja asi fakt nemam stastir v zivote, mne moj zubar po vytrhnuti toho zuba povedal ze nahrada je blbost ze aj tak mi to nebude drzat, implantat kym mi moze zaviest po extrakcii a potom kym sa moze nanho dat korunka prejde aj pol roka a on si predstavuje ae budem dovtedy bez zuba
@kikusikkk no tak moja mi hneď navrhla ten zivicovy zub,aby som vyzerala ako ‘clovek’🙂ja si dávam 4 zirkonove lebo mne chyba aj 4 zub..a teda mne chyba velaaaa zubov vzadu horné, dolnee..keď som bola mladá, tak zubári len trhali..tiež mi tam bude treba implantat, už mi chyba kosť,ale to je dlhodobý proces..napíšem ti do správy.