icon

Mali ste problém s dýchaním kvôli chrbtici?

sb1145
15. dec 2022
simonka_ba
15. dec 2022

@sb1145 áno ja, pri hlbsom nadýchnutí pichanie medzi rebrami, potom pocit ze sa nemozem nadychnut a zalial ma pot. Bola som na napravani a ako to prasklo ked napravil ten blok nastala taka zmena tlaku ze ma vyplo a odpadla som, po napravani to v tom mieste bolelo 2-3 dni ale odvtedy uz pokoj a s tym dychanim 🙏🏼

panelacikova
15. dec 2022

áno

sb1145
autor
15. dec 2022

@simonka_ba koľko vám trvalo to dýchanie.?

sb1145
autor
15. dec 2022

Mam tiež ten problém raz sa my dýcha lepšie raz zle a keď sa vyrovnám trpne my ruka a niekedy my príde zle interné problémy vylúčené a ortopédia a Fyzioterapia majú teraz hrozne dlhé čakacie termíny

simonka_ba
16. dec 2022

@sb1145 aj 3-4 mesiace. Aj to trpnutie, vyzera to byt cvaknuta chrbtica..nejaky dobry napravac nie je po ruke?

ikka204
17. dec 2022

Hlásim sa. Ja som sa takmer polroka nemohla doplna nadychnut a neustale som dodychavala a zivala. Ziadne injekcie, lieky na uvolnenie, ani proti bolesti nepomohli. Az dobry napravac ma dal dokopy. Ale ani to nebolo na jednom sedeni. Vracalo sa mi to. Postupne sa intervaly predlzovali. Teraz uz som plne ok. Co mi v tom obdobi najviac pomahalo, bola elektricka nahrievacia podlozka pred spanim, tabl. guaracujan a vymenit matrac a vankus.