Malinká hrčka ako lentilka
Ahojte
Našla som si malinkú hrčku ako keby pod bradavkou prsníka
Dr my to nehmatal len poslal na sono na ktoré má vezmú o mesiac cca ...
Ale .. keď sedím stojím cítim ju keď ľahnem necítim
Môže sa teda jednať o hrču napr rakovinu
Alebo to môžu byť tiež žľazy ? Ďakujem
@zarkaamamka zlaza, cysta, fibrom... vselico neskodne to moze byt. Ak si moc nervozna, skus ist na to sono skor ako samoplatca.
@simsalabim nedá sa máme 2 sona jeden je na dovolenke a v nemocnici nerobia len na objednávku
@zarkaamamka v profile mas okres Nitra, v Nitre urcite nieco musi byt, kde ta vezmu ako samoplatcu hned. Ak teda nebudes vediet vydrzat - co plne chapem.
@zarkaamamka v poriadku, ak ta to velmi trapi, urcite je v okoli nejake mesto, kde ta vezmu skor. Alebo vydrz do daneho terminu. nic ine ti neostava.
@zarkaamamka ahoj, neboj sa, zbytočne sa vystresuješ pred vyšetrením. Mne sa stalo to isté, a gynekológ že sa nemám báť že to nič neni, je to maličké ale pošle ma na sono. Tiež som čakala chvíľu než ma zobrali, presne si nepametám koĺko no a tŕpla že to vážne môže byť. V prsníku videl cysty, ale žiadny nádor, a čo som videla ja, tak že to vyzerá ako malá cysta alebo proste vyrážka. O nejaký čas to zmizlo, pár mesiacov. Tak netráp sa nemusí to byť nič vážne. Drž sa a veĺa zdravíčka prajem 🙂
@zarkaamamka vsade sa da ist skor, ak ti dr napise, ze je to akutne, vzemu ta do tyzdna. Uz dvakrat som tak bola.

Môže sa jednať o to že si si nevinnú hrčku vzala tak k srdcu že ju cítiš len preto že o nej vieš. Určite si ju mala dlhšie a nevedela si o nej tak si ju necítila. Pust to z hlavy a neboj sa. Nemusí o nič ísť