Mám 170 cm a 46 kg. Ako pribrať?
Ahojte baby, potrebovala by som pomoc aj rady..
Mám 170 cm a 46kg. Na moju výšku podľa tabuľky nemám ani chudú váhu. Viem,že by som sa nemala riadiť podľa tabuliek ale musím niečo zo sebou robiť. Moja lekárka mi povedala, že mi b12 nedá a,že mám ísť ... nespomeniem si teraz názov ale je to nejaká hadička a tam sa zistí či mám problém z črevami. Podľa mňa je to úplne zbytočné ja potrebujem nejaké doplnky. Ked sa najem ráno tak už vôbec nemám chuť na jedlo. Nemali ste niektorá tiež takýto problém? Už som zúfalá. Ďakujem za každú pomoc.
ak nezačneš jesť minimálne 5 x za deň nepriberieš, keď nemáš žiadny príjem len mikroraňajky
@erika554 zmeň lekárku a vybavené, ale na to vyšetrenie by som išla
@erika554 mala by si sa aktivne hybat, tj. cvicit. Fyzicka aktivita ti podpori chut do jedla. Po poriadnom treningu “zjes aj vola”. Samozrejme, ked teraz nerobis nic tak treba zacat pomaly. Nespoliehaj sa iba na B12, doplnky stravy. Skus jest hlavne to co ti chuti, ideal ak to nie je nieco uplne nezdrave, nech si nenalepis hned na seba tuk. Ked zacnes cvicit tak sa zacnu budovat svaly, vtedy vela proteinov. Celkovo, maso, tvaroh, jogurty, syry, vlocky, ryza, zemiaky, ryby…snaz sa 5-6 jedal za den, 3 vacsie a 2-3 mensie svacinky.