icon

Mám 170 cm a 46 kg. Ako pribrať?

erika554
16. aug 2021

Ahojte baby, potrebovala by som pomoc aj rady..
Mám 170 cm a 46kg. Na moju výšku podľa tabuľky nemám ani chudú váhu. Viem,že by som sa nemala riadiť podľa tabuliek ale musím niečo zo sebou robiť. Moja lekárka mi povedala, že mi b12 nedá a,že mám ísť ... nespomeniem si teraz názov ale je to nejaká hadička a tam sa zistí či mám problém z črevami. Podľa mňa je to úplne zbytočné ja potrebujem nejaké doplnky. Ked sa najem ráno tak už vôbec nemám chuť na jedlo. Nemali ste niektorá tiež takýto problém? Už som zúfalá. Ďakujem za každú pomoc.

janai1
Odpoveď bola odstránená
kofolala
16. aug 2021

@erika554 skus puškvorec obyčajny ,koreň. Kúru aj na 3mesiace , potom zaručene chut do jedla bude . 3krat do dna , jeden dušok čaju pred aj po jedle .

zuzubb007
16. aug 2021

ak nezačneš jesť minimálne 5 x za deň nepriberieš, keď nemáš žiadny príjem len mikroraňajky

lucia851
16. aug 2021

@erika554 pivovarská kvasnice si neskúšala?

lorin29
16. aug 2021

@erika554 asi myslela gastro fibroskopiu... Mohla by si napísať aký máš jedálniček

erika554
autor
16. aug 2021

@janai1 nemyslím,že vie. Nemám nič proti nej ale keby prídete k lekárke aby Vam pomohla a dostanete od nej odpoveď: ,, veď nechceš mať 100kg môžeš byt rada, že máš ledva 50kg čo by zato dali iné "
Neviem ako by ste nato reagovali...

alzbeta44
16. aug 2021

@erika554 B12 Iniekcie zaberaju máš po nich chuť do jedla a daju ti do tela to potrebné zaberaju skvelo

erika554
autor
16. aug 2021

@alzbeta44 jasné, že zaberajú aj mamina ich brala ked bola mladšia. Ale moja lekárka mi ich nechce predpísať, tiež mám jednu známu a tej lekárka sama odporučila B12. Ale tá moja mi ich nedá ani za milión, vôbec neviem ako sa k nim dostanem 🤭

alzbeta44
16. aug 2021

@erika554 Niejtory Maju take spalovanie a proste maju to v sebe že robia čo môžu jedia a stále su chudý .... Keď Ich doktorka nechce dať asi je to v poriadku mne ich dávala tiež až keď som mala 39 kilo

beronsche
16. aug 2021

@erika554 vyzivove doplnky nie su zazracny prutik, ktorym vyriesis svoj problem.
V prvom rade potrebujes vylucit zdravotny problem a najma upravit svoje stravovacie navyky..

elizabet173
16. aug 2021

@erika554 zmeň lekárku a vybavené, ale na to vyšetrenie by som išla

hankm
16. aug 2021

@erika554 mala by si sa aktivne hybat, tj. cvicit. Fyzicka aktivita ti podpori chut do jedla. Po poriadnom treningu “zjes aj vola”. Samozrejme, ked teraz nerobis nic tak treba zacat pomaly. Nespoliehaj sa iba na B12, doplnky stravy. Skus jest hlavne to co ti chuti, ideal ak to nie je nieco uplne nezdrave, nech si nenalepis hned na seba tuk. Ked zacnes cvicit tak sa zacnu budovat svaly, vtedy vela proteinov. Celkovo, maso, tvaroh, jogurty, syry, vlocky, ryza, zemiaky, ryby…snaz sa 5-6 jedal za den, 3 vacsie a 2-3 mensie svacinky.