icon

Mám 19 rokov a vážim 42 kg

michaelabuzova
31. aug 2021

Ahojte mam 19 a a meriam 155 cm.A važim 42 kg .Je to normalné?

marionnasam
31. aug 2021

@michaelabuzova a máte pocit, že by ste mali pribrať alebo schudnúť?

michaelabuzova
autor
31. aug 2021

@marionnasam pribrať

syslik81
31. aug 2021

mam 39 a vazim 48 ... hold kazdy sme iny .. este pripbrat mozes.. po dietati vekom etc . ak mas vzvazenu stravu dostatok pohybu a necitis sa chora tak neries ... ak si myslis ze je daco zle v zivote zajdi k vyzivovemu poradcovi .. alebo naber svalovu hmotu -v posilovni .. uprav jedalnicek etc

marionnasam
31. aug 2021

@michaelabuzova ak sa cítite zle v prvom rade treba konzultovať lekára. Ak máte pocit, že jete veľa a nič nepriberate treba hľadať príčinu. Tá môže byť hormonálna atď. to už určí lekár. Ak sa cítite dobre, stravujete sa normálne, tak potom sa tým netrápte. 😉 iné by za to dali aj dušu. No a prípadne sa skontaktovať s výživovým poradcom a nabrať svalovú hmotu 😊

stanulienkat
31. aug 2021

Si velmi nizka, ta hmotnost nie je tragicka. Staci pribrat 2-4 kila a je to ok.

michaelabuzova
autor
31. aug 2021

@syslik81 mam jedno dieta som 6 mes. Po pôrode

zuzkabro
31. aug 2021

mám 44 , 148cm a vážím 43Kg. v tvojom veku som nemala ani 40. ak sa cítiš psychicky ok, je to v pohode
mne ako znak nízkej váhy sa začali dorobiť nehty a nastúpili úzkosti.

tosomja
31. aug 2021

Ešte priberies po pôrode. Ja som mala 38kg, mám 150 CM a tri mesiace po pôrode mám 42 kg. Alebo začni jesť.

syslik81
31. aug 2021

@michaelabuzova ak kojis si v strease etc tk je to normalne..az dieta podrastie a ty sa vratis do normalnu vsetko bude ok .. si dost mala takze by som to neriesila ak sa necitis zle... pripadne aj b12 vitamin je na pribratie eten mi davali ako dietatu

miadi
31. aug 2021

Si dost nizka tak aj Ta vaha sa zda ok. Ja som v tvojom veku mala 172cm a 49kg bola som stihlunka a spokojna ale to som vzdy 🤪je to len cislo. Ak chces pribrat jedz viac zdrave tuky syr mliecne vyrobky atd. Ale Mozno je to len metabolism a ten sa ti zmeni o 10-20rokov. Spomali . Ja som mohla v tom veku zjest 10knedli celu pizzu velku a nic 😜

damiana1992
31. aug 2021

@michaelabuzova je to akurát k výške ani viac ani menej

baboobchod
31. aug 2021

Váhu máš v pohode, ja mam 39 rokov, 160 cm a 46 kg. Mala som už aj 40 kg, to bolo zleee 😱

lusy1507
1. sep 2021

@michaelabuzova úplne ako ja… ja meriam 156 cm a do 17tich som vážila 55kg, potom som schudla na 43kg ale nie zámerne. Chcela som aj pribrať aby som vyzerala viac žensky ale nedalo sa. Po pôrode mi ostali zhruba 4kila, teraz vážim okolo 46kg.mám po 30ke a začínam cítiť, že sa tuk usadzuje rýchlejšie v bokoch a na brušku a našťastie to nemusím riešiť lebo pár kíl navyše mi neublíži. Ani vtedy, ani teraz niesom kosť a koža ale proste stihla. Pokial sa zdravotné necítis zle, nerieš je to v poriadku. V staršom veku budeš rada za nižšiu postavu

matkahelka
1. sep 2021

@michaelabuzova tvoja vaha je k tvojej vyske uplne ok. moja dcera ma 12 rokov, 154 cm a vazi 38kg a tiez je uplne ok. je stihla, ale ziadna vychrtlina. s vekom ide vaha hore, ja som tiez nizka a od 35 si musim davat sakra pozor na stravu a mat vela pohybu, pretoze by som vyzerala ako hrošie mladatko. takze ak si zdrava, uzivaj si, ze mozes zjest cokolvek.

tini27
1. sep 2021

Ja som mala do 24 rokov 44-45 kg, vyska cca 158. Po 1. porode sa to ustalilo na tych 47 (asi svalova hmota ako som vecne syna nosila, dvihala a tak.. :P). teraz mam 26, som v 7.mesiaci, mam 51 kg, uvidime ako bude ked sa mala narodi 🙂. Myslim, ze to je uplne v pohode vaha ;)

liusa82
1. sep 2021

Presne aj ja to takto mám.Mám 158 cm plus minus a 42 kg.Ja sa už tomu smejem lebo vyzerám ako decko telom.Od puberty cca od tých 16,17 rokov som vôbec nenarástla ani nepribrala.Bud rada ked budeš staršia budeš za to vdačná.Teraz mám 32 a nemenila by som.Dufam že mi takáto postava ostane už na furt

jeliz59
1. sep 2021

Ja som vazila 45 kg mám 158 CM cca do 23? Jaaj čo by som za to dala mať ich späť 🤣 priber 3 kilecka ti stačí 😊