Mám 33 rokov a z ničoho nič sa mi začne točiť hlava a je mi zle
Dobry den, mam 33 rokov a uz 3 roky sa trapim...skusim vam opisat moje tazkosti a mozno mi niektora poradite..znicoho nic v priebehu dna sa mi zacne točiť hlava, nevolnost, zle od zaludka- ale nezvraciam, citim vnutorny neklud, nervozitu...zavrat potom trva este par hodin a cely den mam vlastne uz o nicom a necitim sa dobre.. su dni ked mi nic nieje a su dni ked cely den mi je zle, nechuti mi jest a hlava sa toci.....uz som bola obvodnej, neurologicky aj interniatu...tlak mam ukazkovy 120/80 pulz 78...mala som holtera aj ekg a echo srdca, ct hlavy...vsetko ok a stavy sa mi stale vracaju...je obdobie ked mi je aj tyzden do re a potom to pride a som 3 dni mimo...nechuti mi, je mi zle, mam zavraty a strach...neurologicka mi predpisala Meniserc...uzivam uz 3 tyzdne ale stavy sa vracaju...je to katastrofa
obvidnrj aj internistu aj neurolog
Ja som taktiež na to trpela, za mňa krčná chrbtica, ktorá mi dokázala akoby scvaknúť cievu, ktorá zásobuje mozog a preto točenie. Rehabilitáciou sa to dalo do poriadku, ale nemôžem spať ani ležať na rovnom.
@danielahamar mne ju nediagnostikovali... Len domnienky, mne toho povedali lekári viac ale nič presne.
A preto som si začala dávať aj to magnézium, lebo na to nič iné ani nepomôže.. Vraj teda.
robili mi sono krcnych tepie a ct-cko mozgu...vsetko ok...aj zelezo v krvi ok...anemia vylucena....idem sa objednat znovu neurologicke tak uvidim...
@jefinka18 ahoj aj ja mávam závrate a naposledy mi na neurologii predpísala Torecan čipky no fakt pomáhajú , teraz dlhšie nie sú dostupné ale sú lieky skús , beriem len keď mi je zle

@jefinka18 Ahoj, ja som mala niečo podobné.. Tiež sa mi točila hlava, ostalo mi zle ale skôr som sa začala triasť a mne aj tlak vždy vyskočil a tep srdca cez 110, tiež som pochodila doktorov kopu, a nikto mi ale nič k tomu poriadne nepovedal, len dohady, možno tetania, možno to je len z krčnej chrbtice,možno stres.. Mala som toho plne zuby ze nikto mi nič poriadne nezistil.len odporúčania ze cvičiť a vydržať (odneurologicky) .. Ale tak aspoň beriem magnézium a bkomplex a mam pocit ze sa to trochu ukludnilo... Neviem ci ti to pomôže 🙂