icon

Mám autoimunitné ochorenie a priberám od koktikoidov

veronikatiki
28. apr 2020

Posim vas zistili mi autoimunitne ochorenie predpisali nato kortikoidy vobec nepoznam to ale priberam id nich nenormalne hlavne na tvar pucvhnem jak skrečok...berem ho len 2 tyzdne cca a uz som jak gula a je to dlhodobe.....budem stale viac puchnut ci sa ustaly?a da sa potom zneho schudnut? :(

Strana
z2
katarinka134
1. jún 2020

@veronikatiki plantur39 minpomohol Sampon aj tonikum a dorastu potom.... Ja som si tym prešla a isto ešte veľa ďalších ľudí...hlavne si to dať v hlave do poriadku a vydrzat

veronikatiki
autor
7. jún 2020

Opať ja....no mohli by ste mi poradiť ohladom tych vedlajsich ucinkov z kortikoidov...... dalsi je ze mam stale vyssi kr.tlak je to normalne ze od prednisonu,? Ci to radsej riesit? A dalsi doktorka mi vravela ze furosemid mozem na odvodnenie iba raz tyzdene max 2x no uz aj to je vela ....viac x nemozem?poradte....lebo ak si dam furosemid je to lepsie netrha mo az tak cely ksicht bez neho normalne citim ako sa nalievam az trha mi lica uz som si dnes vsimla aj ruky celkovo naliate su..... nemozem ich teda viac krat? A koloidne striebto si davam na vyrazky 3den no nevydim ziadnu zmenu a ma to mat nejaku vonu?objednala som no mne pride ako cista voda :/ som vdacna za kazdu odpoved dakujem

veronikatiki
autor
25. nov 2020

@katulienkax Dobry den ozyvam sa vam po case ci mi viete poradit brala som prednison 60mg za 7 mesiacov mi ho znizili az na 5mg krasne som odpuchla vedl.ucinky zmizli a znicoho nic som zacalapluvat krv teraz niektory den som opat na Jis v nemocnici robili mi uz sj bronchoskopiu aj odsali tu krv vcas zachytenu no vratilo sami to po viac ako pol roku som teraz hrozne nestastna kedze leksrka povedala ze mudis naspat navysit na 60mg. Mozem sa spytat tetaz mam 3 dni 20.mg no dnes som opat vyplulakus krvi a teraz ked zvysia na 60 mg naspat opat tak velmi priberiem na tvar zagulatim opat sa vratis tie iste vedl.ucinky? Bola som uz tak tak stastna ze som odpuchla a teraz znovu :( ja uz som hotova :(

Strana
z2