Mám bolesti brucha po jedle
Ahojte stalo sa mi to len 2x. Ale rada by som vaše skúsenosti. Štvrtok som obedovala panenku a zemiaky. Nič mastné. Už počas jedla som dostala kŕče do brucha. Najprv v oblasti žalúdka potom dole potom až k ramenu z jednej strany na druhú. Večera dobre. Piatok sobota nedeľa nič. Pondelok dnes to isté. Obed (len žemľa so šalátom) kŕče bolesti. Dnes mi je celý deň na zvracanie. Teraz večera guláš a tiež mám tlak v bruchu akoby plne ale nemám kŕče. Nikdy som nemala problémy s trávením. Čo to môže byť? Iné prejavy nemám
..lekárovi. na vyšetrenie
zas pankreas. kazdy den od Vianoc pankreas. autorka, samozrejme drzim palce. nech to nie je pankreas. uz aj mna boli pankreas. aj srdce a zaludok
toto je asi vymyslena tema ze? troll zabudol, ze ked mu je cely den na zvracanie, snad si nejde dat na veceru gulas !!!!!!!!!!!!!!
@anonym_autor aj zlcnik to moze byt. Nasad okamzite prisnu zlcnikovu dietu az kym sa to nevysetri u lekara.
zas pankreas. kazdy den od Vianoc pankreas. autorka, samozrejme drzim palce. nech to nie je pankreas. uz aj mna boli pankreas. aj srdce a zaludok
toto je asi vymyslena tema ze? troll zabudol, ze ked mu je cely den na zvracanie, snad si nejde dat na veceru gulas !!!!!!!!!!!!!!
@anonym_d2e9e5 na zvracanie mi je hocikedy. Zle sa vyspím boli ma hlava je mi príliš horúco príliš zima som príliš unavená alebo mam veľa emócií tak sa vyzvraciam a pomôže. Idem autom zle je v lietadle je zle.. Vôbec to nesúvisí vyslovene s trávením. 2-3x za mesiac to je ze aj reálne zvraciam inak tie pocity ze potrebujem sú častejšie. Minule som ráno vypila čaj. Fakt obyčajný nie príliš horúci. V MHD ma nadrapovalo. Prešlo to našťastie
@anonym_d2e9e5 na zvracanie mi je hocikedy. Zle sa vyspím boli ma hlava je mi príliš horúco príliš zima som príliš unavená alebo mam veľa emócií tak sa vyzvraciam a pomôže. Idem autom zle je v lietadle je zle.. Vôbec to nesúvisí vyslovene s trávením. 2-3x za mesiac to je ze aj reálne zvraciam inak tie pocity ze potrebujem sú častejšie. Minule som ráno vypila čaj. Fakt obyčajný nie príliš horúci. V MHD ma nadrapovalo. Prešlo to našťastie
@anonym_autor tak to urcite ries s lekarom. uz davno si mala. lebo pises ze si nikdy nemala problemy s travenim ale potom ze na zvracanie je ti hockedy. to normalne nie je
@anonym_d2e9e5 aj z migrény je človeku zle až vracia. nemusela to pripisovať tomu. teraz má už krče…

môže to byť všeličo. zapálený pankreas, chorá pečeň, začiatok nejakej metabolickej poruchy... treba sledovať a ísť po lekároch ...