Mám brutálne teploty, ktoré nejdú zraziť
Od včera večera mám brutálne teploty 38.5 a vyššie, ktoré moc nejdú zraziť. Je mi zle od žalúdka a som veľmi unavená. Včera keď mi začalo byť zle spravila som si jeden covid test. Dnes ráno druhý, oba negatívne. Nestretla som sa s nikým pozitívnym za posledný týždeň ani nič. Ak to neprejde, pôjdem na PCR.
Myslíte, že to môže byť covid?
a horna hranica teploty je pokial? 38,5 a vyssie je este primerana horucka pri nejakej viroze ci covide. Cim to zrazas? V mojom okoli mali ludia teraz pozitivne testy kludne aj po piatich dnoch po prvych priznakoch, ked uz takmer z choroby vychadzali.
... mamka mala v decembri podobne priznaky (zaludocna nevolnost s horuckami, slabost) a test detekoval pozitivitu az po 10 dnoch v nemocnici, kedy uz mala takmer nemeratelny tlak (vyskocil abnormalne vysoko, hoci dovtedy mala vzdy nizky), domace testy i MOM-ky preukazovali opakovane negativitu 🤷♀️ ... Skuste si priebezne kontrolovat pulz + tlak a oxymetrom saturaciu kyslika v krvi, ak sa to bude zhorsovat, konzultovat cez phone s lekarom a riadit sa jeho pokynmi, drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku 👍
39je nic, ja mavam cez 40 ked uz na bomby z 36 na 40 za 3hodky. To som uz videla veci 🤣🤣🤣 aj co to posplietala. Paralen a sprcha aj ked ma tam klepalo ako ratlika, pri 38 som uz vedela zit a sla som na pohotobost. Bol to sarlach.
Ked som mala covid, domaci test bol negativny dva dni po sebe. Sla by som na PCR. Drzim palce
Celý týždeň som mala s deťmi brušnú virózu, teploty 39,3 pregrcane noci, kŕče, pediater, pohotovosť. a tu som, žijem Diéta, lieky, teraz je všade samý vírus, treba nasadiť liečbu a len to odležať.
Domáci Covid test ukáže pozitivitu až po odznetí príznakov cca 3.deň.... aspoň takú skúsenosť máme my...
Tak to nie sú brutálne teploty, brutálna teplota je vyššia a nie 39. Môže to byť akákoľvek viróza. Teplotu máš od včera, to je krátko, počkaj do utorka a sprav si znova test, zavolaj dr
Antigen ti môže ukázať pozitivity až na 4-5 deň. Nám tak ukázal. Až po horúčkach.
Je teraz vela bakterialnych a crevnych infekcii. Z toho su aj teploty. Dajte si do istoty CRP urobit
Brutalna teplota 🥲 skus nieco silnejsie nez paralen co mozu aj tehotne… ibalgin,novalgin,nurofen a kludne ho striedaj s tym paralenom po 4 hodinach (proste nech uzijes vzdy inu ucinnu latku po 4 hodinach rovnaku idealne az po 6), alebo kombinuj s vlaznou sprchou.