icon

Mám častú bolesť hlavy

niky1838
23. aug 2021

Ahojte, mám takú otazku...často ma bolí hlava v poslednej dobe aj každý deň. A vždy keď vstanem (alebo stačí že som chvíľu zohnuta dole a keď sa zdvihnem) tak sa mi točí hlava a asi tak na minutku si musím sadnúť pokiaľ to prejde. Neviete čím to môže byť?

evelka81
•
23. aug 2021

@niky1838 ahoj mozno mas nizky tlak, odporucam zelezo od Jamiesonu, aby sa dobre vstrebalo aspon 2-3 h po nom neuzivat iny vyzivovy doplnok ani sucasne s nim. Prvy mesiac ber kazdy druhy den a potom mozes 2-3 x do tyzdna. Pomoze aj na unavu. Daj si niekde zmerat tlak ja mavam ledva 90/70 a mam znizenu cinnost stitnej ta mi to robi.

simca06022011
•
23. aug 2021

skoc k praktickemu lekarovi.. ten vyluci/potvrdi to co pise @evelka81 lebo toto moze mat okrem toho aj ine dovody, napr. krcnu chrbticu

ladybug138
•
23. aug 2021

@niky1838 chod na krv

tncka
•
23. aug 2021

@niky1838 ano,na krv. A uz vobec neuzivaj zelezo len tak sama ze si ho naordinujes. Mozes si pomoct alebo aj nie.

veronice
•
23. aug 2021

Nizky tlak, nizky cukor, malo zeleza, migreny, tetania, nieco so srdcom, cokolvek... Behni lekarovi nech ti spravi aspon zakladne odbery...

luccija
•
23. aug 2021

@niky1838 u mňa to bola krcná chrbtica

ninusqa_25
•
24. aug 2021

krčná chrbtica, zlý tlak alebo aj meteosenzitivita. Mne sa toto robí keď je horšie počasie alebo pár dní pred zhoršením počasia

annakot
•
24. aug 2021
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.

Ja v prvom rade odporúčam lekára 🙂 Ten bude lepšie vedieť čo s tým, než my tu na fórach. Mne sa toto stávalo tiež, keď som celkovo pila veľmi málo vody - nie je to aj tvoj prípad?

niky1838
autor
•
24. aug 2021

@annakot no práveže ja pijem za deň az 2litre vody tak neviem

veronice
•
24. aug 2021

@niky1838 2 litre nie je "az" 🙂 to je taky nutny priemer. Skus to zvysit aspon na 2,5-3l. Mozno pomoze