icon

Mám Covid-19. Čo mi pomôže?

5. dec 2023

Ahojte,test mi vyšiel poziťíny. Mám plný nos, ani dýchať neviem, bolí ma hrdlo. Čo si môžem dať?
Dakujem za rady

Strana
z2
kamatopo
8. dec 2023

@tiezjedna ja som sa otestovala,lebo po troch dňoch dopovania a žiadnej zmeny k lepšiemu som chcela vedieť na čom som. Mám starých rodičov a nechcem ich ohrozovať v zdani ,že mám obyčajnú nádchu.... Takto sme sa zariadili. Ja čo sa týka maródky a brat čo sa týka opateri o rodičov.

tiezjedna
8. dec 2023

@kamatopo keď mi je na prd neleziem nikam bez ohľadu na diagnózu...

maryetta
8. dec 2023

@mirkava myslim ze kym su priznaky. Hlavne kasel. Pripadne kychanie, sopel a pod.

kamatopo
8. dec 2023

@tiezjedna 😂😂😂 máš veľkú pravdu. 👍

domkakvet
9. dec 2023

@tianna ja som mala tolko covidov, prvy bol najhorsi, lebo vtedy som tomu este verila, ano napada do kadeco, ale ked tomu clovek veri napadne to este viac, skus tomu neverit a ja verim, ze tvoje zdravie sa na zaklade toho zlepsi drzim palce.

zuzuliennka1
9. dec 2023

mne na covid najviac pomahalo pit vela vela vela tekutin, najma caj - tak akurat teply a oddych a jedla som len lahke jedla, vela zeleniny a ovocia…
a do nosa morska voda, nechcela som sa predavkovat kvapkami radsej, lebo som mala fakt pocit, ze nos mam plny neustale a stale si tam musim cosi dat, takze radsej len morska voda.

tianna
9. dec 2023

@domkakvet ja som práve z tých ktorí tomu neverili vôbec 😉 žiaľ môj organizmus nie je rovnakého názoru.. a áno, sú tí šťastnejší ktorí to chytajú dookola a nič im nie je.. jedno z mojich detí vždy len jeden deň pobolieva hrdlo a je v momente fit. Zato muža ratovala pri jednom covide záchranka čo mu tep a tlak tak vyskočili že sa mu už zahmlievalo pred očami.. podotýkam bol to náš prvý covid a ani vo sne ho nenapadlo že to je covid alebo vôbec viróza.. až od nás odišla záchranka vyskočila mu horúčka na 39 čo on nemáva nikdy.. po 3 dňoch šiel na PCR a pozitívny..

domkakvet
9. dec 2023

@tianna ano moze byt teplota 39, ked ze je to silna chripka, aj tlak vyskoci aj pri chripke, potom sa clovek nadopuje liekmi, kadejake antibiotika neviem uz co vsetko si este da a tak si privodi dalsie ochorenie, take mam aspon ja skusenosti, no nech uz je ako chce, hlavne skore uzdravenie.

tianna
9. dec 2023

@domkakvet ďakujeme.. nie, ja som nebrala vôbec nič, len Paralen asi 2 tablety keďže kojim.. jasné, každý máme svoj názor.. škoda že môj sa musel zmeniť. Kiežby som stále mohla veriť tomu že je to len chrípka.. 😑 držím palce aby tebe tá viera ostala nastálo.

beabelisova
11. dec 2023

Ak ti stupne teplota alebo budes mat bolesti, tak Cetalgen je u mna zaruka, ze pomoze. Potom vela sa nadparovat, na bolesti hrdla kloktat slanu vodu, vela oddychovat, pit vela tekutin, vody, caju.

Strana
z2