icon

Mám ísť na druhú dávku Pfizeru, ale dostala som teplotu a nádchu

13. sep 2021

Zajtra som mama ísť na 2.davku ale dnes som dostala teplotu a nádchu. Presunutie dátumu už mi nejde urobiť, vyhadzuje mi že minimálne 2 dni pred termínom môžem urobiť presun. Čo teraz, mám to zrušiť? To vyzerá že pôjde. Máte s tým niekto skúsenosti?

saskenix
13. sep 2021

Určite radšej zrušiť a neriskovať, na očkovanie treba ísť vo všeobecnosti úplne zdravý.

miriam_s
13. sep 2021

Treba to zrušiť, ja som posúvala tiež keďže som brala antibiotiká, bolo mi povedané že môžem najskôr 5 dní po dobratí liekov. Počkaj kým ti to ustúpi a až keď budeš zdravotne úplne ok - teda neprebieha žiadna akútna infekcia v tele tak sa prihlas na druhú .

miskaska
13. sep 2021

Ak by si mala iba nadchu, tak je to OK, aj sa som tak bola. V pribalovom letaku sa tiez pise, ze to nie je kontraindikacia Ale pokial máš teplotu, tak by som to preložila.

iduska13
13. sep 2021

Minulý týždeň som riešila rovnaký problém. V deň 2. dávky som sa zobudila s boľavým hrdlom. Zavolala som do vakcinacneho centra kde som mala termín a povedali mi, aby som sa im znovu ozvala keď budem fit a dohodneme novy termín.

zuzkaa111
13. sep 2021

Ja som na tom obdobne len bez teploty, zato hrdlo ma boli a ockovanie mam mat az koncom týždňa. Kde sa to prosím dá elektronicky zmeniť? Myslela som, že len volaním na infolinku to ide, len tam treba dlho čakať, kým sa človek dovola.

autor
13. sep 2021

Ďakujem vám za reakcie ale admin mi zmenil názov témy tak, že úplne unikla pointa. Na očkovanie samozrejme nejdem keďže nie som zdravá. Chcela som od vás vedieť ako to doriešiť v systéme, či termin zrušiť alebo to nechať tak aj keď viem, že na očkovanie sa v daný termín nedostavim.