Mám leukémiu? Čo znamenajú znížené leukocyty v krvi
V krvi mi našli zníženie leukocytov na 3,03 ..zväčšila sa mi uzlina bola som na sone všetko bolo ok až na tieto leukocity a to že ma postipala osa nemá nič s tým spoločne ..som vybavená
Isto gpt poradil,ze???
To si si sama diagnostikovala?
@crazy_cat_lady nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené
@crazy_cat_lady nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené
@dana243 tvoja odchýlka je minimálna, úplne bežná aj pri silnejšej nádchu 🤦♀️. Mala by si vyhľadať odborníka, lebo čo tu ty stváraš je fakt skôr pre psychiatra, než pre onkológa.
@dana243 "nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené"
Vobec nie.
Na potvrdenie leukemie su potrebne dalsie vysetrenia.
Takze ak sa bojis, namiesto uzierania sa strachom doma, chod kdo nemocnice, nech ti leukemiu potvrdia.
Ak ta po zhliadnuti vysledkov sam lekar neposlal hned na dalsie vysetrenia, tak to nebude take vazne.
Ale stale sa mozes vratit a pytat sa, aby ta uistili, ze je to vobec nie je vazne a neumieras.
@dana243 "nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené"
Vobec nie.
Na potvrdenie leukemie su potrebne dalsie vysetrenia.
Takze ak sa bojis, namiesto uzierania sa strachom doma, chod kdo nemocnice, nech ti leukemiu potvrdia.
Ak ta po zhliadnuti vysledkov sam lekar neposlal hned na dalsie vysetrenia, tak to nebude take vazne.
Ale stale sa mozes vratit a pytat sa, aby ta uistili, ze je to vobec nie je vazne a neumieras.
@moonlight1210 isto umieram a ďalšie výsledky potvrdia to iste
Keby si mala leukémiu, tak dnes ideš na ďalších 10 vyšetrení. Postipanie osou s tým MÁ veľa spoločného . Tak sa ukľudni a prestaň si predstavovať svoj pohreb a čo asi robia tvoje siroty.Mas panický strach z rakoviny a to ťa pripravuje o radosť zo života.
Podla vsetkych tvojich tem by si mala navstivit psychiatra. Urgentne.
Kým nemáš dg potvrdenú lekárom, nemáš nič.V minulosti som mala krv v stolici, náhle som schudla, znížené množstvo bielych krviniek a celková slabosť.Kazdy laik by povedal, že to sú príznaky rakoviny.Dokonca aj odborný lekár v rámci stanovenia dg smeroval vyšetrenia na potvrdenie alebo vyvrátenie rakoviny.No, nebola to rakovina.Bola to celiakia v kombinácii s hemoroidmi.Prosim,nestanovuj si sama dg,nechaj to na lekárov, lebo sa utrapis.
Keby si mala leukémiu, tak dnes ideš na ďalších 10 vyšetrení. Postipanie osou s tým MÁ veľa spoločného . Tak sa ukľudni a prestaň si predstavovať svoj pohreb a čo asi robia tvoje siroty.Mas panický strach z rakoviny a to ťa pripravuje o radosť zo života.
@2691 veď to ešte nieje potvrdené isto ma pošlú na ďalšie vyšetrenia ktoré to potvrdia
Kým nemáš dg potvrdenú lekárom, nemáš nič.V minulosti som mala krv v stolici, náhle som schudla, znížené množstvo bielych krviniek a celková slabosť.Kazdy laik by povedal, že to sú príznaky rakoviny.Dokonca aj odborný lekár v rámci stanovenia dg smeroval vyšetrenia na potvrdenie alebo vyvrátenie rakoviny.No, nebola to rakovina.Bola to celiakia v kombinácii s hemoroidmi.Prosim,nestanovuj si sama dg,nechaj to na lekárov, lebo sa utrapis.
@anonym_ccbe17 už sa stalo ..len plačem ..celú nič som preplakala
@moonlight1210 isto umieram a ďalšie výsledky potvrdia to iste
@dana243 no ked si sa uz rozhodla, tak odporucam zacat obiehat pohrebne sluzby, nech si vyberies veci po svojom. A pisat playlist na pohreb.
A tiez navstivit krematorium. Nech vies, do coho ides.
Teraz vazne - prestan saliet. Ak by si umierala, tak uz teraz mas zoznam vysetreni, kde sa mas rychlo objednat, aby si mala co najskorsi termin.
@anonym_ccbe17 už sa stalo ..len plačem ..celú nič som preplakala
@dana243 Prečítaj si môj príspevok vyššie.Ano, môže to byť hocičo
Podla vsetkych tvojich tem by si mala navstivit psychiatra. Urgentne.
@anonym_b55e61 🤣🤣🤣bodaj ste mali pravdu a mala by som chorú aj hlavu ale toto je fakt vážne ..tam nemajú byt žiadne odchýlky
@2691 veď ma pošlú isto dnes alebo v pondelok
@dana243 no ked si sa uz rozhodla, tak odporucam zacat obiehat pohrebne sluzby, nech si vyberies veci po svojom. A pisat playlist na pohreb.
A tiez navstivit krematorium. Nech vies, do coho ides.
Teraz vazne - prestan saliet. Ak by si umierala, tak uz teraz mas zoznam vysetreni, kde sa mas rychlo objednat, aby si mala co najskorsi termin.
@moonlight1210 veď to asi dnes mi dajú ten zoznam vyšetrení ..doktor sa ešte nechce vyjadriť lebo nemá ďalšie výsledky ako bilerioza a také infekčné ochorenia

@dana243