icon

Mám neskutočný strach

petra753
9. apr 2018

Ahojte, mám 19 rokov a mam neskutočný strach z rakoviny. V januári sa mi spravila za uchom, ako keby na kosti asi 1,5 cm mäkká pohyblivá hrčka. Bola som s tým aj u obvodnej a tá povedala, že to je nezavážné, ale pre istotu mi zobrala krv a moč a poslala na sono krku a k ORL. Na sone všetko v poriadku, ORL to isté a výsledky moču a krvi sú ukážkové. Lenže odvtedy sa pozorujem a keď si niečo nájdem, tak už si myslím, že to je rakovina. Neviem už čo mám robiť, som psychicky na dne. Dnes kéď som si prehádzala po dasne, tak som narazila na take čudné miesto, nie je to ani hrčka ani nič podobne proste také trošku zvätšené, ale nebolí to, a ani to volným okom nie je vidieť, nie je to ani nijak zafarbené. Vyzerá to tak isto ako na druhej strane, len ja to jazykom cítim. Lenže ja už si myslím že mám nador v ústach. Poraďte čo mám robiť.

Strana
z2
huginko02
18. nov 2022

@zemislava Ahoj...pisala si,ze si sa zbavila strachu...ja beriem aj AD kvoli tomu,ale ubija ma to.Vkuse myslim na rakovinu,smrt...bojim sa chorobne o deti.Obera ma to o radost zo zivota.Pritom mi nic nechyba...pises,ze si si tym presla...vies poradit...ubija to.Lucka

Strana
z2