icon

Mám obavy z možného vážneho nálezu na prsníku

dana243
Dnes o 13:24

Mám predtuchu že mám niečo vážne na prsníku ..ešte sa mi v ňom tvorí mlieko ale s tým to asi súvis nebude mať .proste zrútil sa mi cel svet ešte aj 2,5rocne dieťa mám ..V decembri som síce bola na sono ale tam mi doktor nepovedal nič nevedel čo to je za nález že či je cysta alebo čo ..po čase mám zas tam problémy ..cítim bodavu bolesť ,tahavu a mimochodom sa mi to rozšírilo aj pod pazuchou..cítim hrcku aj pri bradavke aj v boku aj pod pazuchou..cele to podľa mňa metastazuje .sol vybavená nemusím už ísť ani na sono !!! prečo sa mi to muselo stať ?? Prečo práve ja ???

Strana
z3
sasa1310
Dnes o 13:26

@dana243 na mamografii si bola? a to čo je za lekára, že nevie či je to cysta alebo čo.

januska12323
Dnes o 13:26

Upokoj sa a objednaj sa na vyšetrenie. Môže to byť úplne niečo iné.

anonym_d7ffad
Dnes o 13:27

@dana243 nebola si chora? mozno zvacsena lymf uzliny pod pazuchou, inac tiez prezivam nieco podobne, nahovaram si choroby :( je mi to do placu

dana243
autor
Dnes o 13:30
@sasa1310

@dana243 na mamografii si bola? a to čo je za lekára, že nevie či je to cysta alebo čo.

@sasa1310 to bol nejaký mladší

dana243
autor
Dnes o 13:30
@anonym_d7ffad

@dana243 nebola si chora? mozno zvacsena lymf uzliny pod pazuchou, inac tiez prezivam nieco podobne, nahovaram si choroby :( je mi to do placu

@anonym_d7ffad ale ja si nič nemahovaram ja sok vybavená ísť tam aby mi moja gynekologička povedala tu strašnú diagnózu ?

anonym_dbe22a
Dnes o 13:32
@dana243

@anonym_d7ffad ale ja si nič nemahovaram ja sok vybavená ísť tam aby mi moja gynekologička povedala tu strašnú diagnózu ?

@dana243 daj si to prv do poriadku v tej hlave, vybav si na mamo a usg

anonym_f54cb3
@dana243

@dana243 a ty si akoze normalna ked totop ises? ved si chod dat porobit vysetrenia, mozes ist opat na sono, na mamografiy, na ct, na mmr, ako mozes toto pisat? vsak to mozes mat cysty, a co keby aj nieco mas tak radsej skor ako neskor,

dana243
autor
@januska12323

Upokoj sa a objednaj sa na vyšetrenie. Môže to byť úplne niečo iné.

@januska12323 😂😂😂😂😂

sasa1310
Dnes o 13:34
@dana243

@sasa1310 to bol nejaký mladší

anonym_3be842
Dnes o 13:45

Ja mam cele prsia hrcave, tvoria sa mi v nich cysty vplyvom hormonov. Pred menstruaciou tyzden ma zacnu boliet, bolest sa stupnuje, az napokon zmiznu v priebehu menstruacie. Niekedy tie vacsie citim ako prasknu, je to tiez taka pichava a tahava bolest.
Bola si na sono? Treba ist znova ak mas strach. Ja som bola odoslana aj na mamografiu ale nesla som a uz to mam asi 12 rokov. Treba sa upokojit, ist na vysetrenia.

anonym_35e537
Dnes o 13:46

@dana243 zbytočne stresuješ, bolesť môže byť spôsobená zápalom. Najprv sa daj riadne vyšetriť a nasaď magnézium máš z toho úzkosti..

anonym_9bab89
Dnes o 13:47

@dana243 Nerob paniku, keby sa mu na sone vtedy niečo nezdalo tak ti povie, že máš prísť na kontrolu, alebo sa máš objednať na mamografiu. Môžeš to mať cystu, alebo keďže si kojila môže to súvisieť s tým. Choď ku gynekologičke a tá ťa pošle zas na sono prípadne mamografiu.

anonym_b028a1
Dnes o 14:03

Tak k lekarovi nie- lebo povie diagnozu?!🙉🙉. Uz si pocula ze rakovina prsnika( ktoru si si mozno vymyslela) mozes mat aj zapal mloecnych zliaz alebo hocico ine) sa da v skorom stadiu liecit??? A dost uspesne. Ale ty radsej fnukas na konovi a oplakavas sa. Vies ak mas rakovinu mas len dve moznosti - lekar alebo hrobar . Vyber je na tebe

dana243
autor
Dnes o 14:05
@anonym_b028a1

Tak k lekarovi nie- lebo povie diagnozu?!🙉🙉. Uz si pocula ze rakovina prsnika( ktoru si si mozno vymyslela) mozes mat aj zapal mloecnych zliaz alebo hocico ine) sa da v skorom stadiu liecit??? A dost uspesne. Ale ty radsej fnukas na konovi a oplakavas sa. Vies ak mas rakovinu mas len dve moznosti - lekar alebo hrobar . Vyber je na tebe

@anonym_b028a1 to už je jedno som vybavená

dana243
autor
Dnes o 14:06
@anonym_35e537

@dana243 zbytočne stresuješ, bolesť môže byť spôsobená zápalom. Najprv sa daj riadne vyšetriť a nasaď magnézium máš z toho úzkosti..

@anonym_35e537 zápal trištvrte roka ?

martinka13
Dnes o 14:09

Ako to čo tu píšeš? 'Vybavená " budeš, keď Ti stanovia diagnózu. A v dnešnej dobe ani to nemusí byť. Tak sa pozbieraj a chod k lekárovi čím skôr. To je teraz najdôležitejšie. A nie plakať a ešte ani nevieš nad čím

anonym_8595fb
Dnes o 14:09

Ty navstiv psychiatra v prvom rade. Lebo pisat, ze uz si vybavena, a preco prave ty, ked ani len nemas potvrdenu rakovinu. Si tu robis srandu z chorych ludi ci ako? Mas vtiahnutu bradavku? Objednaj sa k doktorovi a nerob scenare. Zrejme mas ozaj len cysty.

anonym_b028a1
Dnes o 14:11
@dana243

@dana243 tak chod k tomu hrobarovi vybrat si miesto a rakvu. A napis alebo nahraj video pre svoje dieta a povedz aka si bola zbabela a nespravila si nic aby si s nim bola dlhsie. Momentalne si ja prechadzam diagnostokou hecky v prsniku, ale teba by som nakopala do zadku. Neverim ze toto moze pisat zena/ matka ktora lubi svoj zivot, dieta rodinu......troll

dana243
autor
Dnes o 14:15
@anonym_8595fb

Ty navstiv psychiatra v prvom rade. Lebo pisat, ze uz si vybavena, a preco prave ty, ked ani len nemas potvrdenu rakovinu. Si tu robis srandu z chorych ludi ci ako? Mas vtiahnutu bradavku? Objednaj sa k doktorovi a nerob scenare. Zrejme mas ozaj len cysty.

@anonym_8595fb 😂😂😂😂že k psychiatrovi

dana243
autor
Dnes o 14:16
@anonym_b028a1

@dana243 tak chod k tomu hrobarovi vybrat si miesto a rakvu. A napis alebo nahraj video pre svoje dieta a povedz aka si bola zbabela a nespravila si nic aby si s nim bola dlhsie. Momentalne si ja prechadzam diagnostokou hecky v prsniku, ale teba by som nakopala do zadku. Neverim ze toto moze pisat zena/ matka ktora lubi svoj zivot, dieta rodinu......troll

@anonym_b028a1 a čo ako tým vyriešim? Keď tam pôjdem ?? Povedia mi že mám rakovinu a čo potom ??

dana243
autor
Dnes o 14:16
@dana243

@anonym_b028a1 a čo ako tým vyriešim? Keď tam pôjdem ?? Povedia mi že mám rakovinu a čo potom ??

@dana243 ešte horšie

anonym_8595fb
Dnes o 14:18
@dana243

@anonym_8595fb 😂😂😂😂že k psychiatrovi

@dana243 Co je na tom vtipne? Ano potrebujes psychiatra. Nemas ziadnu potvrdenu diagnozu. A pises tu ako si odpisana, a preco prave ty. To je naozaj aj na navstevu psychiatra. A gynekolog ti tiez odporuci kde mas ist na vysetrenia.

anonym_d228b4
Dnes o 14:21

Ty si vazne mesuge. Vacsina hrciek v prsniku nie je rakovina, a rakovina neboli. Si ako mamina suseda, co mala dlhodobo hnacky ale k lekarovi nepojde, lebo jej zistia rakovinu. Uz preslo 20 rokov a nic sa nestalo. Si len hypochonder.

barka1
Dnes o 14:24

Tak tak. Už si len vyber hrobové miesto, pesnicky na obrad...uz ti nie je pomoci...

dana243
autor
Dnes o 14:25
@anonym_d228b4

Ty si vazne mesuge. Vacsina hrciek v prsniku nie je rakovina, a rakovina neboli. Si ako mamina suseda, co mala dlhodobo hnacky ale k lekarovi nepojde, lebo jej zistia rakovinu. Uz preslo 20 rokov a nic sa nestalo. Si len hypochonder.

@anonym_d228b4 bodaj by!!!!!😭

dana243
autor
Dnes o 14:26
@barka1

Tak tak. Už si len vyber hrobové miesto, pesnicky na obrad...uz ti nie je pomoci...

@barka1 trápne písať toto človeku ktorý sa trapi

anonym_6fab44
Dnes o 14:28
@dana243

@barka1 trápne písať toto človeku ktorý sa trapi

@dana243 trapne su ale tvoje reakcie tu draha

anonym_35e537
Dnes o 14:29
@dana243

@anonym_35e537 zápal trištvrte roka ?

@dana243 chronický zápal môžeš mať v tele aj niekoľko rokov.

drahomirrra
Dnes o 14:32

Troll

anonym_f54cb3
Dnes o 14:41
@dana243

@dana243 tak ked si vybavena co my tu s tym už mame teraz robit? co cakas aku pommoc alebo co vlastne? prisla si sa len vyzalovat ze si vybavena?tak zomries a co teraz, kazdy raz zomrie jeden skor niekto neskor,ked nechces radu ani nic tak chod niekam do kuta cakat na smrt, lebo tebe ani tak povedat ani onak

Strana
z3