Mám upchatú slinnú žľazu v dolnej pere
mate skusenosti stym???ci moc boli odstranenie alebo sa to moze aj samo zahojit neboli to ani nic ale mi to strasne prekaza a uz to je aj vidno pri komunikacii mam to uz mesiac
@andynika ahoj, viem, že je to už stará téma niekoľko rokov, len sa chcem spýtať, či ti s tým niečo robili a ak áno,tk čo, lebo presne takéto niečo má aj moja 4-ročná dcéra a na dotkyk ju to nebolí, má to už asi tri mesiace a veľmi sa bojím, že čo jej s tým budú robiť a či nebude pri tom moc trpieť..ďakujem moc
@simculllka ahoj chcem sa opýtať ako dopadla tvoja dcérka s tou hrckou na pere mám to aj ja už pomaly 4tyzdne a nejak sa to nemení ďakujem za odpoved 🙏
@nasud40 ahoj,našej malej sa to potom samo stratilo,ale mala to dosť dlho,dalo by sa povedať že aj niekolko mesiacov.
@simculllka ďakujem veľmi pekne za odpoved už v pondelok som objednaný k Dr. Takze dúfam to bude časom dobre..ešte Raz veľmi pekne ďakujem 🙏🙏🙏
@nasud40 nech sa páči,držím palce,aby to dobre dopadlo;)
@simculllka ahoj. Môžem sa opýtať či ste na to niečo dávali aby sa to stratilo? Dcérka to má a zubárka nás poslala na konzultáciu k inému zubárovi že buď sa to bude sledovať alebo rezať čoho sa dosť bojím. Skôr by som bola rada keby sa to vstrebalo....
Ďakujem
@mishita2401 ahoj,mojej dcére to prasklo potom, takže nakoniec jej to nemuseli rezať,ani nič s tým robiť. Držím palce,nech to aj vy máte takto podobne.
@mishita2401 ahoj ako ste s dcerkou dopadli? Preslo jej to same?
@ravehami nejak sa to našťastie vstrebalo... Ale dlho to trvalo
@mishita2401 och dakujem…ja do rici neviem co robit..nasej sa jedna zmensila ale mam pocit ze hned vedla zacina druha..o tri tyzdne odlietame na mesiac do thajska a teraz akoze co robit? Cakat ci cim skor to dat prec..a s terminami na svk dostanem termin tak den pred odletom ak zaplatim majland :( ale zas ked by sa to zhorsovalo tak co jej to maju rezat v thajsku? Uplne na hovno timing prisaham bohu :D

ja som mala problem so slinnou zlazou ale v oblasti krku....mne to operovali...a co sa tyka tvojho problemu by som zasla k zubarovi (tam to riesili aj so mnou) a myslim ze ak je to nejak povrchove tak ti to asik "vytlacia"
mne to tiez skusali ci to je nejak povrchove ze by to vykonali hned a tak do mna pichala takou ihlou ci palickou...ale nakolko to bolo hlboke tak ma operovali
@andynika