Mám vysoké horúčky
Ahojte ,
Mám 38,5 teplotu..od 5 ju nie a nie dať dole.
Vyšiel mi pozitívny test na covid strašne ma bolia nohy hlava oči..
Horím len od krku hore.
Kedy je dobré zavolať záchranku?
@mateson aj proti “normalnej” chripke sa ockuje, roky pred kovidom sa proti nej ockovalo a aj sa nadalej dookola proti nej budu ludia ockovat, a kazdu sezonu sa chripkove vakciny upravuju podla toho, ako sa virus chripky meni. Strasidelne nieco, neposer sa z toho 🙂
@vanilkovazmrzka nikdy som s proti chrípke neočkovala a ani nepoznám v mojom okolí nikoho kto áno. Ale jasné, kto chce očkovanie proti chrípke nech si ho dá. Ak nikdy nebol nikto nijak postihovany za to, že nie je očkovaný proti chrípke. O očkovaní na covid sa toto povedať nedá. Nech si tie kecy o posratosti, dobre. Ja si pamätám, čo neočko zažívali v robote, ako očkované kolegyne vykríkali neočkovaným že ich ohrozujú na živote, ako pozitívny očko chodili do roboty a neočkované nakazili. Hlavně že s toho neposrat, že?
@fallon1 možná proto, že jsem nikdy nechodila na Slovensku do školy🙏 z češtiny jsem měla za jedna. Vysvětli prosím, proč každý očkovaný "nedezolát" si myslí, že je špičkový farmaceut. Ale nezoufej, na cestě jsou další vakcíny proti nové mutaci. Tak doufám , že minimálně čtyři dáš...i když tobě by ste možná hodila nějaká co dává zdravý rozum. Protože po Slovensku chodí tolik očkovaných , kteří pomalu neumějí číst a počítat , ale dali se očkovat třeba proto ,aby ste zapojili do očkovací loterie. Nebo za 300 euro. Ono se to strašně težko přiznává, že? Ty nedezolátní génie.

@mateson ešte sa očkuje??? Ja mám teda tiež 3 dávky, ale poslednú tuším okolo vianoc či kedy... Ani som nezachytila, že by niekde bolo bububu že si mám dať 4.dávku... dokonca som si myslela, že už ma nezaočkujú aj keby som chcela, lebo covid je už braný v podstate ako bežná "nesmrteľná" viróza 🤔. Čo však neplatilo v časoch očkovania, kedy ľudia na covid reálne umierali...