Mám zápal močových ciest, užívam antikoncepciu a menzes mám už 15. deň
Ahoj, mam 23 rokov pracujem v zahraničí, nemam možnosť navstevovat lekara vzdy ked potrebujem, ale prednedavnom som bola na slovensku a od gynekologicky som dostala antikoncepciu ktora ma ma pomoct s akne aj s mastnou pokozkou aj s vypadavanim vlasov aj s nadmernym ochlpenim, druhy den po uzivani antikoncepcie som cestovala naspat do práce do zahranicia kde som teraz a pravdepodobne som ochorela, myslím ze mam zapal mocovych ciest, pali ma to pri pisani, reze to a mam pocit nutkania na zachod, musim nosit vlozky lebo sa stane ze si cvrknem a niekedy sa az popisam .... pijem urologicke caje, ale co aa mi nepaci, ze moja menstruacia ktora zacala pred uzivanim antikoncepcie trva do dnes! Uz je to 15dni. Mam zapal mocovych ciest, uzivam antikoncepciu a menstruujem uz 15nasty den. Krv je niekedy červená niekedy hneda, nie je jej vela. Vacsinou ked si cvrknem tak citim jak ide aj krv.
Najblizsi prichod domov k lekarovi mam v auguste, tak mi prosim zeny poraďte co mam robit a ci to je normálne.
Ďakujem

@isabellaswann ísť k doktorovi, na pohotovosť.Toto samé neprejde potrebuješ ATB a čím skôr nech nedostaneš zápal maternice či vaječníkov.na to nutkanie urologicky čaj, sóda bikarbónu vypiť ja som to mávala casto