icon

Manžel asi dostal kvasinkovú infekciu

nikolet_89
29. jan 2014

Ahojte dievcata, som tehu a dostala som kvasinkovu infek. vzivote som to nemala a bohuzial to asi dostal mm... svrbi ho, je zacervenany cela predkozka aj kusok zaluda, viete mi niektora poradit comu na to mam dat ? alebo je nutna navsteva urologa ? Mne dal dr. Gynazol dakujem baby

cinkatko
29. jan 2014

A proto je dobre pocas infekce, aby se partner umyl pred tim a po tom... 😉 Myslim, ze by mel navstivit doktora.

katkas1
29. jan 2014

@nikolet_89 aj tvoj gynekolog mu predpise

nikolet_89
autor
29. jan 2014

@cinkatko
@katkas1 baby ani som netusila, ze ho mozem niako nakazit sama som este nevedela co to je, myslela som si, ze mam len zmenene PH a preto pocitujem problemy...budem musiet zavolat dr nech mi nieco teda da dakujem moc 🙂

titulienka
29. jan 2014

@nikolet_89 urcite pomoze canesten krem 😉 aj my sme to mali obaja pocas tehu 😉

cinkatko
29. jan 2014

@nikolet_89 Pocas infekci - mykoz si musis davat pozor 🙂 Nedavno jsem mela mykozu cca 2-3 tydny (nikomu nepreji), uzila jsem si s ni dost. Mne predepsali canesten cream. Mozna jak pise katkas1 ti gynekolog prdepise i pro partnera 🙂

darina1952
29. jan 2014

@nikolet_89 aj nám sa to raz stalo, obvodný dr. ho poslal na kožné a tam mu lekárka dala na predpis Candibene sprej a krém....po pár dňoch liečby to ustúpilo a vyliečil sa 😉

titulienka
29. jan 2014

@nikolet_89 ano presne tento 😉my ho mame foma v lekarnicke nakolko of tehu.sa mi zvyknu mykozy objavovat. . .

linda20111
29. jan 2014

@nikolet_89 ano, ten canesten pomoze, ked sa bude natierat podla navodu. da sa kupit volne v lekarni, nemusi ist kvoli tomu k lekarovi. Pocas liecby nesexujte, resp. ked uz tak s kondomom..

nikolet_89
autor
29. jan 2014

@linda20111 neboj ani nemozem sex je teraz tabu aspon tyzden Dakujeme vyskusam hovorim v zivote som to nemala chuda manzel :D fakt je kazde tehu ine

linda20111
29. jan 2014

@nikolet_89 ano to je pravda, kazde tehotenstvo je ine. Zelam vam skore uzdravenie 🙂

aristka
29. jan 2014

kúp mu canesten krém a nech si natiera aspoň 1 týždeň ...

22beba
29. jan 2014

moj to tež dostal odomna ked som to ja v tehu dostala z plavarne ... :-/ a bol u doktora lebo mi to aj gynda povedala aby zašiel aby sme si to neprenašali mnedzi sebou ... dost sa hambil a stale mi hovoril že mu nič nie je.... ale ked bol na steroch tiež sa mu to potvrdilo dostal atb a masť a od vtedy ma pokoj ... chlapy tie doktorske vyšetrenia dosť preživaju ... a my sme rozčapené každú chvílu na kresle a ked sme tehu tak nas pol nemocnice opalcuje 😀 😀