icon

Manželove výsledky MRI

Dnes o 12:45

Manželove výsledku viete poradiť

Manželove výsledky MRI
anonym_dbdc21
Dnes o 12:51

Toto napísala umelá inteligencia

thirstymonk
Dnes o 12:55

Lordoza, deformacia chrbtice. Nič, z čoho by do roka umrel :D

anonym_3e4c57
Dnes o 12:57
@thirstymonk

Lordoza, deformacia chrbtice. Nič, z čoho by do roka umrel :D

@thirstymonk pani si možno potešil.

anonym_551eb1
Dnes o 12:58

Mam všetko okrem výrastkov od 25 rokov a pohoda🙂a hej vysvetlene vyššie je to dobré

krasneleto
Dnes o 13:02

@anonym_autor ludskou recou, dobre krivy krbat v oblasti bedier... degenerativne zmeny v tejto oblasti L- bedrovej vplyvom krivosti chrbta. L3-4 a L4-5 vysunute , ale netlacia na nervy... L5-S1 – ide o disk medzi piatym bedrovým stavcom (L5) a prvým krížovým stavcom (S1), nie je pretrhnuty ale vysunuty.utlak je na oboch stranách, - bolest

zaver: zo zleho drzania tela, obezity, sedavej prace, geneticky atd ma zdeformovanu chrbticu, stavce vysunute, ale tie bolest nesposobuju, iba budu ak so sebou nieco nespravi... vysunuty disk medzi bedrovym stavcom a krizovym sposobuje obojstranu bolest, pravdepodobne neznesitelnu ... jedno s druhym suvisi...

nepises s cim tam isiel, neviem ci ma bolest chrbta v bedrovej casti alebo ischias... podla toho budu liecit.. ischias hlavne cvicit plus analgetika... viac ti povie urcite lekar, ktoremu tento vysledok nesies a ten, co pozna aj dovod, preco mal MRI

katkazatka
Dnes o 13:08

Veku primerane😁

anonym_1fffb2
Dnes o 13:28

toto ma uz pomaly kazdy druhy treti clovek, ziaden hrozny nalez.

martul
Dnes o 13:31

@anonym_autor každý deň cvičiť, prechádzky, akákoľvek aktivita, plávanie je fantastické.