icon

Máte aj vy pocit, že Seroxat neúčinkuje ako kedysi?

lianne7
20. okt 2023

Aj vy máte pocit že tie lieky už neúčinkuju tak ako niekedy ?

3009
21. okt 2023

@lianne7 treba to riešiť so psychiatrom, možno treba vyššiu dávku.

marhulka13
21. okt 2023

@lianne7 podľa mňa stále rovnako

gusto74
30. okt 2023

@lianne7 mne sa to tak tiez zda ,hlavne po tom poslednom vypadku co mal..

lianne7
autor
30. okt 2023

@gusto74 presne po výpadku..zoberiem tbl a nič,nepocitujem ziadny učinok,možno fakt minimálny ..naopak začala som sa viac potiť,bušenie ,nervozita, ako keď mate abst.priznaky.

gusto74
31. okt 2023

@lianne7 tazko povedat ako to je v skutocnosti,mozno to je aj prichodom jesene,alebo aj tym ze to beriem dlho,zmenou metabolizmu rokmi,neviem naisto povedat,ci to inak vyrabaju..beriem 20mg,nikdy som nebral viac,prakticky uz 20 r,ale s prestavkami ,jedno a aj viacrocnymi,vzdy bol spolah na tento liek,prvy krat mi pomohol z neskutocnych panickych atakov,este v case ked sa o tejto diagnoze moc nepisalo,niekedy v 2002.. vtedy som si ho zafixoval ako zazracny liek..zaujimave bolo,ze som pri nom nemal problem s vysadenim ,napr aj zo dna na den po jedno a viacrocnom uzivani.. nasledne ale dalsie roky som uz panicke ataky nemaval,ale objavovala sa mi priserna uzkost po nejakom vycerpavajucom obdobi,aj som uvazoval ci to nemoze byt ako seroxatovy abstak,ktory sa ozve po dlhom case od vysadenia,fakt uz spekulujem nad vselicim..v prvych rokoch uzivania mi aj dost energie dodaval a chuti do zivota,to teraz chyba ako ucinok uz posledne roky,a teraz uz asi tri tyzdne citim ze aj proti uzkosti akoby slabo zaberal..tak musim nasadzovat osvedcene 30 minutove prechadzky intenzivnym tempom,pri ktorych sa clovek zapoti..telo si vyprodukuje vtedy kopu dopaminu a serotoninu,na mna to ma ucinok ako hocijaky ukludnujuci liek ,a nema to skodlive ucinky ,prave naopak .. samozrejme aj sa rozmaznavat trochu,vitaminy,caje na nervy,dobre vyzivne jedlo,nech ma organizmus palivo pre tvorbu tych vlastnych opiatov 😊😉.. drz sa ,nech ta zle obchadza ..