icon

Máte skúsenosť s Helicobacter pylori? Aké príznaky ste mali?

majkabr
Dnes o 15:13

Máte s tým skúsenosť niekto? Aké ste mali príznaky?

anonym_88c5b1
Dnes o 15:19

Mám roky. Nič nepomáha. Ani len preliečenie 4 kombináciou.
Pozri vpravo - tam nájdeš podobné diskusie - preštuduj.

majkabr
autor
Dnes o 15:22
@anonym_88c5b1

Mám roky. Nič nepomáha. Ani len preliečenie 4 kombináciou.
Pozri vpravo - tam nájdeš podobné diskusie - preštuduj.

@anonym_88c5b1 A aké sa Vám to prejavovalo?

anonym_a51e7a
Dnes o 15:55

@majkabr a ty mas ake priznaky?

majkabr
autor
Dnes o 16:09
@anonym_a51e7a

@majkabr a ty mas ake priznaky?

@anonym_a51e7a Mňa bolí brucho neskutočne aj hlava. Napína ma na vracanie. A dnes som bola na gastro žaludka. Ale žaludok v poriadku ale nerobil mi na tuto pyroli test. Len krv mi bral či to nie je pankreas. Kolono tiež len divertikuloza ale že z toho nie su tie bolesti.

anonym_773a72
Dnes o 17:36
@majkabr

@anonym_a51e7a Mňa bolí brucho neskutočne aj hlava. Napína ma na vracanie. A dnes som bola na gastro žaludka. Ale žaludok v poriadku ale nerobil mi na tuto pyroli test. Len krv mi bral či to nie je pankreas. Kolono tiež len divertikuloza ale že z toho nie su tie bolesti.

@majkabr to sa uplne cudujem, nepisala si tu uz davnejsie ze ti byvava zle? a to ti ozaj nerobili test na HP? ako dlho to mas? si bola na hadici? ako ti vysli pankreaticke enzymy

anonym_773a72
Dnes o 17:42

pri pankrease je vyslovene nechutestsvo, ludia maju zlte stolice, tmavy moc, bolest brucha v lavo, chudnutie, zvysene pecenove testy aj pankreaticke enzymy a teda na sone ci ct ci mri je vidno ale je pankreatida akutna a chronicka, su rozne choroby pankreasu
co sa tyka zaludka - urcite mali robit testn na HP, robit gastrofibroskopiu a zobrat vzorky na histologiu..
bolest zaludka, zvracanie a bolest hlavy moze byt aj HITka...
ty mozes mat hocico. ozaj.

majkabr
autor
Dnes o 17:50
@anonym_773a72

@majkabr to sa uplne cudujem, nepisala si tu uz davnejsie ze ti byvava zle? a to ti ozaj nerobili test na HP? ako dlho to mas? si bola na hadici? ako ti vysli pankreaticke enzymy

@anonym_773a72 No to sa každý čuduje že mi nerobili test na HP ale naozaj nerobili, len kolono a gastro . Gastro uplne v poriadku a kolono zistili divertikulitidu ale , že z toho až tak tie bolesti nie su.

majkabr
autor
Dnes o 17:51
@anonym_773a72

pri pankrease je vyslovene nechutestsvo, ludia maju zlte stolice, tmavy moc, bolest brucha v lavo, chudnutie, zvysene pecenove testy aj pankreaticke enzymy a teda na sone ci ct ci mri je vidno ale je pankreatida akutna a chronicka, su rozne choroby pankreasu
co sa tyka zaludka - urcite mali robit testn na HP, robit gastrofibroskopiu a zobrat vzorky na histologiu..
bolest zaludka, zvracanie a bolest hlavy moze byt aj HITka...
ty mozes mat hocico. ozaj.

@anonym_773a72 čo je HITka?

anonym_773a72
Dnes o 17:52
@majkabr

@anonym_773a72 čo je HITka?

@majkabr histaminova intolerancia

majkabr
autor
Dnes o 18:09
@anonym_773a72

@anonym_773a72 A pankreatické enzými mi brali až dnes a po vysledky si mám prisť zajtra. No už pol roka mám tieto bolesti.

anonym_773a72
Dnes o 18:50
@majkabr

@anonym_773a72 A pankreatické enzými mi brali až dnes a po vysledky si mám prisť zajtra. No už pol roka mám tieto bolesti.

@majkabr a gastritidu nemas? to by ale na hadici videli, cerveny epitel

majkabr
autor
Dnes o 18:54
@anonym_773a72

@majkabr a gastritidu nemas? to by ale na hadici videli, cerveny epitel

@anonym_773a72 žaludok uplne v poriadku iba v črevach divertikulitida no žienky som zufala už. To akoby už nebolo riešienie na moje bolave brucho

anonym_773a72
Dnes o 19:42
@majkabr

@anonym_773a72 žaludok uplne v poriadku iba v črevach divertikulitida no žienky som zufala už. To akoby už nebolo riešienie na moje bolave brucho

@majkabr mozno daka intolerancia, alergia...bud rada ze zaludok je ok