Máte skúsenosti s alopeciou a nosením parochní?
Ahojte. Mám začínajúcu alopeciu a už je to dosť vidieť. Máte niektorá s tým problém? Nosíte parochne?
Ja nosím. Ale nie parochňu. Nosím hair topper alebo "tupé" . Ja vlasy mám, ale veľmi veľmi riedke takže parochňu nepotrebujem. Potrebujem len schovať svoje riedke vlasy. Začala som to nosiť asi od roku 2022. Škoda že som nezačala skôr. Možno ani ty nebudeš potrebovať parochňu a tupé postačí. Každé tupé má sponky ktorými si to pripevniš na vlasy a neexistuje aby ti to spadlo alebo aby ti to odfúkol vietor. Fungujes s tým ako keby to bolo tvoje vlasy
Ja nosím. Ale nie parochňu. Nosím hair topper alebo "tupé" . Ja vlasy mám, ale veľmi veľmi riedke takže parochňu nepotrebujem. Potrebujem len schovať svoje riedke vlasy. Začala som to nosiť asi od roku 2022. Škoda že som nezačala skôr. Možno ani ty nebudeš potrebovať parochňu a tupé postačí. Každé tupé má sponky ktorými si to pripevniš na vlasy a neexistuje aby ti to spadlo alebo aby ti to odfúkol vietor. Fungujes s tým ako keby to bolo tvoje vlasy
@niki35 prosim,odkial mate tupe?
@anonym_autor kamoška má , kludne napíš spravu ..
ja napr som si kupila tupe na zahustenie , a my už ani nemôžeme ist na vyber s nou lebo každá odíde s nejakym tupe alebo zahustovacim pásom ...
by si sa divila kolko báb nosí parochne alebo tupe alebo tie pásy z herečiek, spevačiek, ...
najlepší výber s odskušanim maju na križnej v blave , pripadne ak vieš model vieš si objednavat z netu od nich neskôr dalšie,
treba odskušat rozhodne ...
kamoška nosí pár rokov neviem kolko, zvykla si , a určitej skupine chlapov to vôbec nevadí, ked im to nejaka dobra duša povie, lebo ich to ani nenapadne, beru ako top vždy upravená baba , má v sebe niečo a vôbec ako nerieši už, práveže to berie ako dost pohodlne riešenie ked vidi čo my sa nariešime s farbenim a celkovo
zatrasie nasadi a ide ...
plávat, do posilovne,pri mori, na kupku kde sa spoti / voda ide v turbane, nerieši, má v paži ... ano su na nu niekedy vtedy baby hnusne že kto sa ma na nu pozerat len to ona zase je papula to hned spravi scenu ,
@sara07 prosim, maju webovu stranku a nakup online?
Pozri túto ženu, vyzerá, že vie, čo robí. https://www.facebook.com/luciephamofficial?loca...
@sara07 prosim, maju webovu stranku a nakup online?
@anonym_8a89d1 www.parochne.sk
ale na predajni mávaju aj iné modely, prvy raz na vyskušanie fakt treba ist osobne a tak aspon hodinku si vyhradit, nechat si štitok papierovy a potom vedia to 5 dni zaslat model čo si vyberieš
Pozri túto ženu, vyzerá, že vie, čo robí. https://www.facebook.com/luciephamofficial?loca...
@mandzula nemá obchodné podmienky nič zverejnené , vlastná značka to je aká ?
@niki35 prosim,odkial mate tupe?
@anonym_8a89d1 ja konkrétne ešte zo zahraničia originál od kaderníčky ktorá sa tomu venuje a mala ich u seba na sklade takže si to vieš rovno aj skúsiť a môžeš si to nechať aj nafarbit alebo ostrihať podľa seba. Ale keďže som už na Slovensku tak som pátrala či aj tu nájdem niečo také. Je to trošku ťažšie a nie je to také rozšírené ako v zahraničí kde to ponúkajú už skoro v každom kaderníctve. Na Slovensku som našla "hair gallery" v Košiciach, vyrábajú na mieru, poradia, upravia.. chystám sa tam dať si oživiť svoj topper. Potom som však nasla už len zahraničné,konkrétne v Česku - "culikarna Lucie Pham" - tak nejak sa volá jej stránka na FB a stále dáva nejaké nové videá, oplatí sa pozrieť čo ponúka 🙂 da sa objednať aj online aby ti to prišlo domov a potom by si s tým musela asi zájsť k nejakej kaderníčke aby ti to upravila/ostrihala podľa predstáv. Trochu mi je ľúto že je to tu a Slovensku tak málo rozšírené a pritom je veľa žien čo má taký problém

@anonym_autor kamoška má , kludne napíš spravu ..
ja napr som si kupila tupe na zahustenie , a my už ani nemôžeme ist na vyber s nou lebo každá odíde s nejakym tupe alebo zahustovacim pásom ...
by si sa divila kolko báb nosí parochne alebo tupe alebo tie pásy z herečiek, spevačiek, ...
najlepší výber s odskušanim maju na križnej v blave , pripadne ak vieš model vieš si objednavat z netu od nich neskôr dalšie,
treba odskušat rozhodne ...
kamoška nosí pár rokov neviem kolko, zvykla si , a určitej skupine chlapov to vôbec nevadí, ked im to nejaka dobra duša povie, lebo ich to ani nenapadne, beru ako top vždy upravená baba , má v sebe niečo a vôbec ako nerieši už, práveže to berie ako dost pohodlne riešenie ked vidi čo my sa nariešime s farbenim a celkovo
zatrasie nasadi a ide ...
plávat, do posilovne,pri mori, na kupku kde sa spoti / voda ide v turbane, nerieši, má v paži ... ano su na nu niekedy vtedy baby hnusne že kto sa ma na nu pozerat len to ona zase je papula to hned spravi scenu ,