Máte skúsenosti s bolesťou po narkóze?
Ahojte. Som po laparoskopii (gynekolog.), bola som v narkóze a som 2 den po operácii a mám bolesti akoby na klucnych kostiach a ide to az dozadu na lopatky. Keď ležím je to v pohode, len ked sedim sa mi aj tak ťažšie dýcha ked ma to tak bolí je to taká pichava bolest. Ma s tým niekto z vás skúsenosť?
@zuzik307 včera som už normálne chodila, sice ma to pobolievalo no dnes je to o moc horsie. Časom sa to teda upraví?
@nikolet3258 netreba hneď stresovať, nemôžeš chcieť, aby ti po operácií bolo hneď dobre. Upraví sa to
Bude bolieť cca týždeň. Bola si naplnená vzduchom a teraz ten vzduch tlači. Neboj
ano neboj sa ty nic. ja som mala presne taky isty problem a pomaly to odznievalo. vies kazdy sa s tym vyrovbna inak kedze telo mame kazdy ine. neboj bude dobre za chvilu
@nikolet3258 mne to gyne neveril, ale tento problem som mala 2 tyzdne po laparoskopii. teda, tak dlho. az na treti sa to zacalo uvolnovat a ten tlak povolil
Ja som mala rovnaké bolesti, gynekológ povedal ze to nemôže byť po laparoskopii ale stalo sa mi to už druhýkrát takže to je z toho. Skoro tri týždne to bolelo
@nikolet3258 dobrý deň môžem sa opýtať kedy tie bolesti prešli. Tiež po operacii mam rovnaké bolesti 3 dno som po operácii viem ze to neprejde hneď ale asi kedy vám to prešlo ďakujem

@nikolet3258 je to bezne po laparoskopii...brucho sa nafukuje CO2, za par dni by sa ten zvyskovy plyn mal vstrebat a bolesti ustupia /dr.anest/...