icon

Máte skúsenosti s chirurgickým riešením zarastajúcich nechtov?

Dnes o 13:26

Ahojte... Roky som mala obrovský problém so zarastajúcimi nechtami – neustále zápaly a bolesť. Dva roky som chodila na pedikúru, z toho asi rok mi dávala spony, no stále sa to vracalo.
Už som bola zo seba aj zo svojho života frustrovaná a nahnevaná, ako ma to stále obmedzuje. Tak som sa nakoniec objednala na chirurgický zákrok – úpravu nechtov na palcoch.
Som mesiac po operácii a neskutočná úľava! Nic ma nebolí, nechty rastú a už nejdu akoby do kože. Zákrok mi navyše plne preplatila poisťovňa.
Za mňa boli spony a pedikúra len vyhodené peniaze – v mojom prípade stovky eur doslova v koši. Kto sa s týmto trápi už dlho, jednoznačne odporúčam chirurgiu (ale nie len obyčajné strhnutie nechtu, ale naozaj úpravu ktorá ma pomôcť)
Až sa hnevám sama na seba, aká som bola hlúpa, že som nešla už pred dvoma rokmi. Klopem si a pevne dúfam, že to takto skvele ostane už navždy. Zákrok absolútne nebolel len 3 krát pichnutie injekcie do každého palca.

anonym_e64bd7
Dnes o 13:38

@anonym_autor presne tak, je veľký rozdiel medzi pedikerkou s 3r učňovkou a chirurgom. Čudujem sa, že si k nej chodila na takéto zásahy.