icon

Máte skúsenosti s hojením rán po vybratí stehov?

vanesskajenifer
Včera o 19:55

Ahojte mam len jednu malu otázku je to ohladom manžela 4 dni po vybrati stehov a takto vyzera ruka ma tam otvorene rany použiva masť framikoin a neviem ci sa to hoji dobre alebo nie. Ak mal niekto akusenost z niečim podobmym budem rada ak my poradite . Samozrejme k lekarovi sa chysta len teraz ho to začalo aj boliet prsty . Dakujem

Máte skúsenosti s hojením rán po vybratí stehov?
minenkaa
Včera o 20:09

Prečo to natiera?Preco tam ma stále tu krv

vanesskajenifer
autor
Včera o 20:11
@minenkaa

Prečo to natiera?Preco tam ma stále tu krv

@minenkaa chirurg mu tak povedal že si ma 2x denne natierať framykoin masť

minenkaa
Včera o 20:13
@vanesskajenifer

@minenkaa chirurg mu tak povedal že si ma 2x denne natierať framykoin masť

@vanesskajenifer ja som mala viac zasivane prsty a nič mi na to nedali ,ja by som to nechala tak,ma to trochu otvorené,pri akej kolvek zmene treba ist k lekárovi
Po akej dobe mu vyberali stehy

minenkaa
Včera o 20:15

Ak mu začali bolesti,treba ist k lekárovi

vanesskajenifer
autor
Včera o 20:18
@minenkaa

@vanesskajenifer ja som mala viac zasivane prsty a nič mi na to nedali ,ja by som to nechala tak,ma to trochu otvorené,pri akej kolvek zmene treba ist k lekárovi
Po akej dobe mu vyberali stehy

@minenkaa 11 dni to mal a potom mu vyberali stehy dali antibiotika lebo to mal zapalene a aj tu mastičku neviem či to je normalne že ma takto otvorené rany

anonym_3e8ea1
Včera o 20:19
@vanesskajenifer

@minenkaa 11 dni to mal a potom mu vyberali stehy dali antibiotika lebo to mal zapalene a aj tu mastičku neviem či to je normalne že ma takto otvorené rany

@vanesskajenifer spytaj sa zatiaľ Al čo ti napíše

minenkaa
Včera o 20:23
@vanesskajenifer

@vanesskajenifer otvorene by to už nemalo byt,nechapem ,nech ide zajtra k lekárovi a ešte ak ma bolesti ,ta bolesť nie je dobrá
Ja som mala 27 stehov a bolesť som už o dva dni nemala a po toľkých dňoch by to už malo byt pekne
Určite nech ide