Máte skúsenosti s liečbou perianálnej trombózy a operáciou?
Ahojte. Podeľte sa prosím o skúsenosti aj priebeh liečenia/ operácie , ak ste mali tento problem. Nie sú to klasické hemoroidy, ten kto to mal tak to vie 🙂
Moj pribeh: cca 3r. som sa nepravidelne stretávala s problémom hemoroidov, dokázala som to riešiť čipkami, kremami, detralexom. Po 3r. prisiel stav kedy som nebola schopná šoférovať 1h.cestu autom a na Proctocare v BA mi zistili ze nemam hemoroidy ale PAT. Uplne mi to zmenilo myslenie a uvedomila som si že stav je vážny. Aktualne som v stave, kedy sa mi to v priebehu pár mesiacov objavilo znova. Navstivila som v 'dobrej viere' urgent v NZ keďže stav bol uz neznesitelny a od bolesti som mala uz nevoľnosť a stavy na odpadnutie. V živote tam uz nepôjdem. Neskutočne necitlive vysetrenie na chirurgii od ukrajinskeho dr., ktody ked som mu hovorila o svojom stave na mna ani nepozrel a vysetrenie ktore sa da urobit aj citlivo bolo prevedené velmi drsne a vzlykala som od bolesti. Navrhol hospitalizáciu hned od pondelka. Kľudne mi napíšte aj skúsenosti ak ste boli na operacii v NZ. Ja som sa ale rozhodla ísť do Proctocare, kde ma to bude stáť veľa peňazí ale jednoducho ta dôvera je tam maximálna.
Napíšte mi prosím vaše skúsenosti, aj napriek tomu ze som uz rozhodnutá, rada by som si prečítala vaše príbehy.
Tak teraz trombóza alebo hemoroid? To sú 2 rozdielne veci
@anonym_526f70 tromboza, ako som písala v nadpise. Hemoroidy som mala na začiatku, ale postupne mi to prešlo do trombozy.
@anonym_526f70 tromboza, ako som písala v nadpise. Hemoroidy som mala na začiatku, ale postupne mi to prešlo do trombozy.
@relaxx11 však a čo ti máme radiť? Doktor povedal. Zoperuju ťa zadarmo. Ale tak chceš si platiť, a ísť do inej nemocnice, tak choď a plať. Vsak my nevieme, či na to máš, či nie. Keby si na to nemala, bola by si rada aj za ukrajinca. 🤷

Tak teraz trombóza alebo hemoroid? To sú 2 rozdielne veci