icon

Máte skúsenosti s liekom Gerodorm na spanie?

11. apr 2026

Užíval niekto z vás liek na spanie Gerodorm ? Ak áno, ako dlho ste ho užívali predtým ako ste ho začali vysadzovať ?

anonym_19fca8
11. apr 2026

@anonym_autor
Mam, ale nemozem komentovat ja som exot co ma chronicku nespavost a uzivam roky raz Stillnox a potom Gerodorm .

autor
11. apr 2026
@anonym_19fca8

@anonym_autor
Mam, ale nemozem komentovat ja som exot co ma chronicku nespavost a uzivam roky raz Stillnox a potom Gerodorm .

@anonym_19fca8
Mozes komentovat, a ako dlho uzivas gerodorm ? Uzivas ho kazdy den ?

anonym_befd6b
11. apr 2026

ja beriem asi 6 rokov a neodvazim sa vysadzat

anonym_e95c16
12. apr 2026

muz ho bral mesiac, predtym nez ho chcel vysadit. Trvalo to tri mesiace, pokial sa ho zbavil uplne. Bolo to velmi narocne, aj pre mna. A to mal velku podporu lekara, dostal na spanie nieco ine, nezavislacke na prechodny cas.

autor
12. apr 2026
@anonym_e95c16

muz ho bral mesiac, predtym nez ho chcel vysadit. Trvalo to tri mesiace, pokial sa ho zbavil uplne. Bolo to velmi narocne, aj pre mna. A to mal velku podporu lekara, dostal na spanie nieco ine, nezavislacke na prechodny cas.

@anonym_e95c16
a to bral kazdy den ? Aku davku uzival ? A co dostal namiesto toho, ?

urshullita6541
12. apr 2026

aj ja som ho brala ale az po tyzdni sa mi lepšie spalo a to som pridala aj hevisleep takú tú záťažovú prikrývku, aby sa mi lepšie spalo a spolu to pomohlo 🙂 ale ntb a telefón odkladám aj 3 hodiny pred tým, ako idem do postele

autor
12. apr 2026
@urshullita6541

aj ja som ho brala ale az po tyzdni sa mi lepšie spalo a to som pridala aj hevisleep takú tú záťažovú prikrývku, aby sa mi lepšie spalo a spolu to pomohlo 🙂 ale ntb a telefón odkladám aj 3 hodiny pred tým, ako idem do postele

@urshullita6541 Ako dlho si brala, brala si ho kazdy den a po akej davke ? A akk si ho vysadzala ? Dakujem

anonym_e95c16
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_e95c16
a to bral kazdy den ? Aku davku uzival ? A co dostal namiesto toho, ?

@anonym_autor ano, kazdy vecer. Nasadili mu ho ked bol v nemocnici a nemohol spavat. Dostal antidepresiva a kventiax + psycholog.

autor
13. apr 2026
@anonym_e95c16

@anonym_autor ano, kazdy vecer. Nasadili mu ho ked bol v nemocnici a nemohol spavat. Dostal antidepresiva a kventiax + psycholog.

@anonym_e95c16
Ja ho beriem zatiaľ 5 den 40mg každý den. Chcel by som ho už začať vysadzovať, psychiater mi povedal že ho mám vysadzovať po 1/4 len nechápem ako, lebo 40mg má deliacu ryhu len jednu takže sa to dá predeliť na 20mg, a kebyže chcem predeliť tú polku tak tam už nie je deliaca ryha.

anonym_e95c16
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_e95c16
Ja ho beriem zatiaľ 5 den 40mg každý den. Chcel by som ho už začať vysadzovať, psychiater mi povedal že ho mám vysadzovať po 1/4 len nechápem ako, lebo 40mg má deliacu ryhu len jednu takže sa to dá predeliť na 20mg, a kebyže chcem predeliť tú polku tak tam už nie je deliaca ryha.

@anonym_autor delil na stvrtiny, ked to nezvladal, na osminy. To bol uz skor prasok nez cast tabletky.
Vela sil prajem, aby si to zvladol v pohode.

autor
13. apr 2026
@anonym_e95c16

@anonym_autor delil na stvrtiny, ked to nezvladal, na osminy. To bol uz skor prasok nez cast tabletky.
Vela sil prajem, aby si to zvladol v pohode.

@anonym_e95c16 Dakujem