Máte skúsenosti s liekom Trittico proti chronickým bolestiam a nespavosti?
Dobry den. Mam chronicke bolesti chrbtice ux par rokov, ale posledny rok je to neznesitelne. Ovplyvnuje to moj spanok. Dlho mi trva kym zaspim,slebo nespim vobec.
Dohnalo ma to k psychiatricke a ta mi predpisala antidepresiva Trittico. Je tu niekto, kto to berie, bral? Ake mate skusenosti a ci zabera. Dakujem.
Ja ho beriem uz roky a som s nim spokojna. Spim dobre.
Moja kamoška ho dlhodobo berie, zaberá jej. Ja som ho mala na noc na spanie a veľmi som po ňom chápala. Na moju žiadosť mi ho lekárka vysadila . Ak máš bolesti chrbtice, prečo to neriešia radikálne? Ak doporučuje operáciu, choď. Vyrieši ti to problém.
Užívam, zatiaľ iba pár týždňov, ale výsledky cítim (nedostavili sa ale okamžite). Spím lepšie.
@anonym_autor Trittico je liek na úpravu spánku a nie na bolesť chrbta. Najprv rieš u neurológa alebo ortopéda prečo máš bolesti chrbta.
Hnus, odpor. Mne privodil panické ataky.
Možno tebe sadne.
@anonym_8c2540 fuh to vazne? 😳 Zatial som ho nezacala brat, stale vaham. Lebo citam vsetko mozne. Ale dakujem za tvoj koment.
@anonym_autor Trittico je liek na úpravu spánku a nie na bolesť chrbta. Najprv rieš u neurológa alebo ortopéda prečo máš bolesti chrbta.
@3009 ja viem, ze je na upravu spanku.prave skrz tych bolesti nemozem soavat. Sa pytam ako ucinkuje. Brala si ho?
Užívam, zatiaľ iba pár týždňov, ale výsledky cítim (nedostavili sa ale okamžite). Spím lepšie.
@anonym_47a64e 👍 dakujem za koment.. nejake vedlajsie ucinky? Nie su?
Poznam viacero ludi a pomohlo, chvalia si. Predpisat vie neurolog, ktory ti zaroven moze pomoct s chrbticou.

Hnus, odpor. Mne privodil panické ataky.
Možno tebe sadne.