icon

Máte skúsenosti s liekom Trittico proti chronickým bolestiam a nespavosti?

Včera o 00:17

Dobry den. Mam chronicke bolesti chrbtice ux par rokov, ale posledny rok je to neznesitelne. Ovplyvnuje to moj spanok. Dlho mi trva kym zaspim,slebo nespim vobec.
Dohnalo ma to k psychiatricke a ta mi predpisala antidepresiva Trittico. Je tu niekto, kto to berie, bral? Ake mate skusenosti a ci zabera. Dakujem.

anonym_8c2540
Včera o 02:12

Hnus, odpor. Mne privodil panické ataky.
Možno tebe sadne.

anonym_699379
Včera o 04:49

Ja ho beriem uz roky a som s nim spokojna. Spim dobre.

anonym_b30a78
Včera o 04:52

Moja kamoška ho dlhodobo berie, zaberá jej. Ja som ho mala na noc na spanie a veľmi som po ňom chápala. Na moju žiadosť mi ho lekárka vysadila . Ak máš bolesti chrbtice, prečo to neriešia radikálne? Ak doporučuje operáciu, choď. Vyrieši ti to problém.

anonym_47a64e
Včera o 06:22

Užívam, zatiaľ iba pár týždňov, ale výsledky cítim (nedostavili sa ale okamžite). Spím lepšie.

3009
Včera o 07:27

@anonym_autor Trittico je liek na úpravu spánku a nie na bolesť chrbta. Najprv rieš u neurológa alebo ortopéda prečo máš bolesti chrbta.

autor
Včera o 19:21
@anonym_8c2540

Hnus, odpor. Mne privodil panické ataky.
Možno tebe sadne.

@anonym_8c2540 fuh to vazne? 😳 Zatial som ho nezacala brat, stale vaham. Lebo citam vsetko mozne. Ale dakujem za tvoj koment.

autor
Včera o 19:23
@3009

@anonym_autor Trittico je liek na úpravu spánku a nie na bolesť chrbta. Najprv rieš u neurológa alebo ortopéda prečo máš bolesti chrbta.

@3009 ja viem, ze je na upravu spanku.prave skrz tych bolesti nemozem soavat. Sa pytam ako ucinkuje. Brala si ho?

autor
Včera o 19:26
@anonym_47a64e

Užívam, zatiaľ iba pár týždňov, ale výsledky cítim (nedostavili sa ale okamžite). Spím lepšie.

@anonym_47a64e 👍 dakujem za koment.. nejake vedlajsie ucinky? Nie su?

anonym_302016
Včera o 19:32

Poznam viacero ludi a pomohlo, chvalia si. Predpisat vie neurolog, ktory ti zaroven moze pomoct s chrbticou.