Máte skúsenosti s náplasťami pri perimenopauze?
Ahojte baby. Ešte mi napadlo, že sa opýtam, či nemáte niektorá skúsenosti aj s naplastami pri perimenopauze? Teda nepravidelný cyklus, v kuse špine od, úzkosti ....atď.Velmi pekne dakujem
@180207 skusenost nemam, ale je to forma celkovej HSL. Ak mas obtazujuce priznaky, moze velmi pomoct.
@simsalabim dakujem
ske naplaste mas namysli?
ske naplaste mas namysli?
@anonym_d8853e neviem. Nejake pri premenopauze, konkretne netusim
@180207 som myslela, ze si nasla nejake konkretne na internete, na perimenopauzu vela toho nedostanes, max tak progesteron
@180207 myslím že náplaste ani nie sú...buď užívaš antikoncepciu - tá vie veľmi pomôcť pri tých prejavoch perinomenopauzy alebo volnopredajné prírodné doplnky albo ti nasadí hormóny.... alebo teda vydržíš....tam veľa možností nie je....mne gynekológ sám povedal že niektoré ženy tým preplávajú ani nevedia ako a iné sa v tom vykúpu so všetkým čo k tomu patrí...niektoré majú len únavu, iné nespavosť, ďaľšie problémy s cyklom a niektoré nič alebo proste všetky možné príznaky.....
@180207 myslím že náplaste ani nie sú...buď užívaš antikoncepciu - tá vie veľmi pomôcť pri tých prejavoch perinomenopauzy alebo volnopredajné prírodné doplnky albo ti nasadí hormóny.... alebo teda vydržíš....tam veľa možností nie je....mne gynekológ sám povedal že niektoré ženy tým preplávajú ani nevedia ako a iné sa v tom vykúpu so všetkým čo k tomu patrí...niektoré majú len únavu, iné nespavosť, ďaľšie problémy s cyklom a niektoré nič alebo proste všetky možné príznaky.....
@anonym_d8853e
@mogaa naplaste su, len u nas su dlhodobo nedostupne. Su alternativou k tabletam HSL. V tomto obdobi je vhodnejsie uzivanie HSL, ktora ma povacsine bioidenticke hormony, na rozdiel od antikoncepcie. Aspon tak hovoria odbornici na menopauzu - neskumala som stav u nas.

@180207 skusenost nemam, ale je to forma celkovej HSL. Ak mas obtazujuce priznaky, moze velmi pomoct.