Máte skúsenosti s očkovaním proti mykóze ?
Ahoj
Chcem sa spytat naaahodou nemate niektora skusenost s touto vakcinou?
Dakujem
@marlent Ja som vybrala autovakcinu, síce nie na Candidu ale na Stafylokoka. Vyter mi robili v BA v Ružinove. Potom mi z vykultivovaneho môjho vlastného Stafylokoka spravili vakcínu a tu som brala 3mesiace 1x týždenne. Gynekológ ma poslal na imunologiu pre neustále zápaly a do BA ma poslal imunolog. Vakcína zabrala, problémy už nemám. Mohlo by to fungovať aj na Candidu...
Ja som uzivala vakcina na mykozy...bola urobena v labaku presne na mieru,z mojej kultivacie kvasiniek mi urobili kvapky ktore som brala niekolko mesiacov podla presneho harmonogramu...bolo to sko posledne riesenie na odporucanie gynekologa....potom som otehotnela...zlepsilo sa to...tiez som bola zufala
Prokanazol 100 mg baby kto má skúsenosti s týmto liekom
@rita0123 celkove antimykotikum, podobne ako Diflucan ci Mycomax. Co chces vediet?
@simsalabim ja neviem ale mám pocit ako keby som stich liekoch bola taká Malatiná a chce sa mi spať a neviem či je to stoho je to asi blbá otázka ale nám veľmi silno žltý moč
@rita0123 pozri pribalovy letak a vedlajsie ucinky. Mne z nich nikdy nic nebolo. Zlty moc moze byt aj z vitaminov B a aj, ked pijes malo.
@simsalabim aha no užívam už dlho vitamín B ja ich mám iba 4dnes mám poslednú a ti si ich tiež mala tak málo
@rita0123 netozumiem - coho som mala malo? 🤔
@simsalabim prepáč myslím že v Tom balíku Prokanazol 100 mg som mala iba 4tablety na 4dni či si mala aj tí toľko ?
@rita0123 ano. Na vaginalnu mykozu sa niekedy dava aj jedina tabletka s vacsim obsahom ucinnej latky, alebo 2-4 tbl s mensim obsahom.
@simsalabim a pomohla ti užívala si aj vaginálne lieky ja tieto lieky nepoznám preto sa pýtam že či sú dobre dúfam že to rýchlo prejde chcela by som otehotnieť ale nedarí sa a vždy sa trafike do ovulku a stále nič 🤦🤷
@rita0123 ano, a ano aj. Podla mna su ucinnejsie ako iba vaginalne.
@simsalabim Clotrimazol AL 100 tbl.vag.6 x 100 mne doktor predpísal hádam mi to pomôže a už viem normálne fungovať bez branie tabletiek😟
@simsalabim môžem sa ťa ešte spytat nemala si žiadne bolesti brucha? alebo nejaké kŕče s tých liekov mňa niekdy pichá ako keby pri maternici a mám pocit ako keby som to mala dostať menzes také ťahanie mám dúfam že to nemám s liekov
@rita0123 nie, ja som z tychto celkovych antimykotik nemala ziadny problem, problemy mi robil clotrimazol (stipal ma). Ved si precitaj pribalovy letak, ake su tam vedlajsie ucinky.
@ika11123 ahoj pomohol na chvilu....ale teda nakoniec som skusila to co hovori vela lekarov na intimnu oblast som prestala pouzivat sprchace mydla nla bla a je to lepsie...ovela lepsie...prwd tym som mavala candidu 1x za mesiac a pol cca teraz som mala naposledy myslim ze v decembri 🙂

@klinger neviem ci len forma očkovania, ale vraj to môže byť aj forma tabletiek