icon

Máte skúsenosti s operáciou hiátovej hernie?

jozefkajan1964
23. aug 2026

Má prosím niekto skúsenosť s operáciou hiátovej hernie, mňa to pravdepodobne čaká.Ďakujem Jozef

patrike
23. aug 2026

Kazdy pripad je iny, cize sa pytaj brusneho chirurga, ktory pozna detaily tvojho nalezu, ci a ako ti vie pomoct a ake su rizika.

jozefkajan1964
autor
24. aug 2026

Veľmi sa mu do toho nechce vraj je tam riziko že nebudem môcť prehĺtať Asi 3 mesiace aplikujem viscerálnu terapiu, zatiaľ bez efektu

patrike
24. aug 2026
@jozefkajan1964

Veľmi sa mu do toho nechce vraj je tam riziko že nebudem môcť prehĺtať Asi 3 mesiace aplikujem viscerálnu terapiu, zatiaľ bez efektu

@jozefkajan1964 Mozes zobrat nalezy, ktore mas a obvolat / obehat si rozne nemocnice, kto by to bol ochotny spravit a ake su rizika.

mimumuska
1. sep 2026

ja mám hiátovú herniu, ale zatiaľ ma nikto neplánuje operovať. aké máš ťažkosti, keď hrozí operácia? vraj sa to operuje len vo vážnych prípadoch

jozefkajan1964
autor
1. sep 2026
@patrike

@jozefkajan1964 Mozes zobrat nalezy, ktore mas a obvolat / obehat si rozne nemocnice, kto by to bol ochotny spravit a ake su rizika.

@mimumuska bol som na vyšetrení vBB neodporučili operáciu kvôli možnému riziku že nebudem vedieť prehĺtať.Trhlinu mám veľkú cca 3-4 CM.Ako si na tom ty.ja beriem emaneru a chodím na cvičenia
@patrike pomáha ti to, tiež to cvičím zatiaľ bez efektu