Máte skúsenosti s užívaním CBD kvapiek?
Dobrý deň máte niekto reálne skúsenosti s užívaním?? Na čo všetko vám pomohli??
@flakulka
@ctrl cbd je pre mna “ukludnovak” .. mne pomaha na depky, priatelovi zas ked ma stresy v praci, uvolnia. Inak je odporucane aj ked su bolesti, alebo pri chorobach.. Ale hlavne - pomaha zaspat, ked je nekludna mysel, ked neviem vypnut hlavu, je to taky cistic myslienok.
Na SK neni vobec zlegalizovana tato vec, najblizsie v CZ. A tam maju vela eshopov, vyguglite.
na migrenu tiez pomaha
@flakulka my sme to používali pre člena rodiny na smrteľnej posteli... Bohužiaľ sa zázrak nekonal ale zmiernilo to bolesť určite.
Na uzkost, ked som rozrusena, mame pomaha na syndrom nepokojnych noh. Objednavam zo stranky zelenazeme.cz
Mne na migreny. Kamos mi nosi z Holandska, cize neviem co a ako na sk ale ja od kedy ich beriem, uz nekoncim na infuzkach napichana kvoli migrenam. 🙏🏻
CBD sa dá zohnať už aj na SK 😉
ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.
@janelillith dobrý deň mala by som záujem🙂

@flakulka aj mna by to zaujímali hlavne kde sa dajú zohnat kvalitne na akej stránke.