icon

Máte skúsenosti s užívaním CBD kvapiek?

flakulka
16. okt 2020

Dobrý deň máte niekto reálne skúsenosti s užívaním?? Na čo všetko vám pomohli??

ctrl
16. okt 2020

@flakulka aj mna by to zaujímali hlavne kde sa dajú zohnat kvalitne na akej stránke.

mtoth
16. okt 2020

@flakulka
@ctrl cbd je pre mna “ukludnovak” .. mne pomaha na depky, priatelovi zas ked ma stresy v praci, uvolnia. Inak je odporucane aj ked su bolesti, alebo pri chorobach.. Ale hlavne - pomaha zaspat, ked je nekludna mysel, ked neviem vypnut hlavu, je to taky cistic myslienok.
Na SK neni vobec zlegalizovana tato vec, najblizsie v CZ. A tam maju vela eshopov, vyguglite.

ctrl
16. okt 2020

@mtoth nápis stránku z ktorej objednavas

negymama
16. okt 2020

na migrenu tiez pomaha

phiby83
16. okt 2020

@flakulka syn má epilepsiu, dávam mu cbd nordic z Nemecka

princess59
16. okt 2020

@flakulka my sme to používali pre člena rodiny na smrteľnej posteli... Bohužiaľ sa zázrak nekonal ale zmiernilo to bolesť určite.

ctrl
16. okt 2020

@phiby83 koľko vychádza poštovné ?

phiby83
16. okt 2020

@ctrl nad 29 je grátis na Slovensko

flakulka
autor
16. okt 2020

@phiby83 date link prosim

chanel_c
16. okt 2020

Na uzkost, ked som rozrusena, mame pomaha na syndrom nepokojnych noh. Objednavam zo stranky zelenazeme.cz

mtoth
16. okt 2020

@ctrl slusny clovek poprosi, legalni-konopi.cz, ja som mala s kodom “MR10” 10% zlavu na nakup.
Nemas zac.

phiby83
16. okt 2020

@flakulka nordic.de

saskia_98
16. okt 2020

Mne na migreny. Kamos mi nosi z Holandska, cize neviem co a ako na sk ale ja od kedy ich beriem, uz nekoncim na infuzkach napichana kvoli migrenam. 🙏🏻

figovy_list
Autor odpoveď zmazal
elisse247
22. jan 2021

CBD sa dá zohnať už aj na SK 😉

janelillith
28. feb 2021

ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.

alexandra315
22. júl 2021

@janelillith dobrý deň mala by som záujem🙂