Máte skúsenosti so zákrokom Longovou metódou na hemoroidy?
Zakladam novu diskusiu kedze som nevedela k tejto teme nic najst. Zakrok longovou metodou som absolvovala pred tyzdnom, 24h v nemocnici sv michala. Strasne som sa bala bolesti po zakroku. Rano pred operaciou som sa trosku zosypala, zo strachu z bolesti do akej sa prebudim. Dostala som do chrbtice nieco, asi spinal? Necitila som si nohy po prebudeni. Prve postavenie z postele bolo zle. Potom som sa snazila co najviac chodit. Ako po cisaraku… vzdy ked sa dalo pytala som si nieco od bolesti. Noc som prespala celu, s tabletkou na spanie a infuzkami na bolest. Rano ma prepustili domov. Doma som bola asi dva dni, fungovala som skoro normalne. Cely tyzden do dnesnej kontroly som mala tekutu stravu, popripadne mozzarely a syry. Pecivo som nejedla vobec. Prva stolica celkom ok, druha mi od bolesti paralizovala nohy. Po tyzdni som mala tvrdsiu stolicu, podla dnesnej kontroly je vsetko ok a hoji sa to pekne. Mne doktor robil 3 zakroky- longova metoda, fisura a este nieco. Moje zhrnutie je take ze chlapov to asi boli viac, a preto rodime my zeny. 🙂 ak sa niekto chysta na tento zakrok, urcite odporucam mat doma nieco nachystane na bolest, vlakninu a mozno aj nejaky zmakcovac stolice. Ja som dnes bola uz aj v mojej sedsvej robote na hodinku. Takze koho to caka, vela stastia.

Mna to bolelo minimalne a okrem jednej injekcie par hodin po operacii som ziadne lieky nepotreboval.