Máte skúsenosti s doktorom Krajniakom: Je operácia nevyhnutná?
Ahojte, mám narazené koleno, bola som u svojej fyzio a tá potvrdila, že ide o meniskus. Avšak vraj meniskus nie je roztrhnutý, ale je minimálne narazený. Robila so mnou všelijaké cviky nehybnosť kolena, svaly… a iba veľmi málo ma to bolelo na vnútornej strane, preto potvrdila že ide o meniskus. Hovorí že dovnútra nevidí, ale že keby to bolo na operáciu tak koleno neohnem. Ja sa cítim všelijako, preto idem na vyšetrenie ortopédovi. Idem do Nitry k doktorovi Krajnakovi, ale stretla som sa s názorom že tento pán doktor vždy len operuje, to znamená že akýkoľvek malý problém bude chcieť operovať, lebo má za to peniaze. Moji rodičia boli operovaný u Krajniaka a veľmi si chválili, ale ich menisky boli roztrhané. Má prosím niekto skúsenosť s týmto pánom doktorom? Boli ste niektorí na tom tak že vás neoperovali a iba odporúčal konzervatívnu liečbu? Na koleno som začala cvičiť podľa Fyzio, aby sa spevnilo svalstvo. Problémom je že kolena sú ešte voľné kvôli tehotenstvu a hormónom – som 4 mesiace po pôrode.
Veľmi sa bojím operácie nakoľko mi z anestézy býva veľmi zle, operovaná by som mala byť teoreticky na jednodňovej chirurgii v Nitre.

Neboj, chod k dr, pozrie sa na to a odporuci ti liecbu.
Vzdy mozes povedat, ze operaciu radsej nechces a skusit najprv len konzervativne. Ono sa vela da napravit cvicenim, pokial nejde o velke urazy a poskodene tkaniva.
O anesteziu sa tiez neboj, na takto jednodnove sa nedava cela, iba ti umrtvia nohu 🙂 Ale to tiez velmi predbiehas...chod nahprv na konzultaciu a zober to krok po kroku, a nakoniec mozno ziadna oprracia nebude treba.