icon

Menštruacia a šport

zuzka7899
19. jún 2018

ahojte, myslíte že menštruacia môže skončiť skôr ak žena športuje ? čiže vačšia strata krvi, dnes ma táto otázka celkom zaskočila čiže by mi pomohlo rozumné vysvetlenie. Vdaka

ibrunova
19. jún 2018

Myslíš, že či trvá menej dní, alebo že skôr príde menopauza alebo ako? Lebo moc nerozumiem..

bale1rinka
19. jún 2018

@zuzka7899 ani ja moc nerozumiem, ale so svojej skúsenosti: keď som bola často chorá tak aj menzes bol horší,bolestivejší ako som začala športovať a lepšie sa stravovať a brať bylinky tak sa mi zlepšil a oveľa, ja si myslím, že všetko so všetkým súvisí...

lucia_9
19. jún 2018

Ja tomu rozumiem čo si tým chcela naznačiť 🙂 ale nemyslím si žeby šport ovplivňoval dĺžku menštruácie.Šport skôr pomáha k tomu aby bolo telo prekrvené.To znamená, že pri menštruácií by žena nemala mať až také silné bolesti.Čo sa týka dĺžky menštruácie myslím, že to záleží od hormònov a od iných faktorov v tele.

iwaneta256
19. jún 2018

@zuzka7899 no to netusim, ale zarucene ta brucho boliet nebude ked budes sportovat, to mam overene z vlastnej skusenosti a nedam na to dopustit, neexistuje nic lepsie ako nebrat zbytocne tabletky :D 🙂

pininka
19. jún 2018

Mne mama vzdy hovorila ze ked mi zacina menzes a nevie sa rozbehnut a mam bolesti,ze si mam ist zabehat, babka zas vzdy cistila nejaky koberec a ze sa im ulavilo. Ja som skusila ten beh, ale vobec mi to nepomohlo.

katusikkk
19. jún 2018

Ja som sportovala vrcholovo a teda do dnes sportujem,ale nikdy som sa ani len nezamyslela nad tym,ze kvoli ms nemam trening,alebo zrusim sutaz.🤔

lorela
20. jún 2018

Nemyslím si, pretože je to vysoko individuálne.

ibrunova
20. jún 2018

Ja som športovala vrcholovo a mala som silné, ale dva dni a koniec.. Myslím, že je to veľmi individuálne.

luxikate
23. jún 2018

Ako vatsia strata krvi?No ja som praveze vsade citala ze prve dni MS bu sa nemalo spprtovat,az dalsie.A vatsia strata krvi?kvoli comu?To nema suvis.

ninah1486
12. máj 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne vtedy vôbec nekonci skôr a mala som problem cvicit ked som mala menzes ale odkedy pouzivam menstruacne leginy od modibodi cvicim bez problemov pocas svojich dni

beahavala
14. máj 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja cvicim bezne pocas menstruacie, nikdy ma to neobmezdzovalo