icon

Menzes po pôrode - vaše skúsenosti

nikusqaa1232
7. mar 2018

Ahojte chcem sa opytat prva menstruacia mi prisla cca 8 tyzdnou po porode presnejsie 22.februara a trva do dnes, cize 2 tyzdne aa nevyzera to tak aby mala tak skoro skoncit. Je to normalne? Dakujem za odpovede

lubina
•
7. mar 2018

Mne prisla uz po siestich tyzdnoch a tiez som predtym mavala 3 dni a teraz po druhom porode mam 7 dni ☹

pelian
•
7. mar 2018

Och, to ma ani neplašte. Veď ja predtým ako som bola tehotná som mávala týždeň menštruáciu. Po pôrode potom koľko dní budem mávať? Snáď nie dlhšie!!

harmona
•
7. mar 2018

Znie to sice neuveritelne, no moze byt kludne aj takato dlha. Kazda zena ma prvy menzes po porode bohuzial inak

nikusqaa1232
autor
•
7. mar 2018

Snad uz coskoro skonci pretoze mam pocit momentalne ze neskonci vobec... a tolko co skonci pride dalsia....

snehulienka82
•
8. mar 2018

@nikusqaa1232 mozno by si mohla zajst za doktorom, nech ta pozrie, ci jeja vsetko ok.

nikusqaa1232
autor
•
8. mar 2018

@snehulienka82 ked som bola pri lekarke este pred tym ako mi prisiel menzes tak hovorila ze je vsetko v poriadku a ze prvy menzes bude bolestivejsi a bude dlhsie trvat... chvala bohu nic ma neboli len to ze trva dlhsie.... momentalne to vyzera tak zeby uz mohol skoncit tak uvidime.... ak v najblizsich dnoch neskonci tak zajdem k lekarke kedze mi treba aj recept 🙂

snehulienka82
•
8. mar 2018

@nikusqaa1232 drzim palce!

ivec16
•
8. mar 2018

@pelian ja som mala pre porodom 7 dni veeeeelmi silnu, teraz po porode mam tiez 7 dni ale naopak veeeeelmi slabu... takze ja som spokojna ;)

l_u_b_i_c_a
•
8. mar 2018

Neviem či je normálne mat, tak dlho. Mne prvý prišiel v malého roku a pol. Bol bolestivy a trval 6 dni. Ja by som šla k lekárovi.

ivec16
•
8. mar 2018

@nikusqaa1232 chod podla mna k dr ked sa ti to nezda, moze byt ze si sa po porode zle vycistila a nieco tam ostalo

snehulienka82
•
8. mar 2018

@ivec16 suhlasim